El Sant Andreu domina les àrees (2-1)

El Sant Andreu ha eliminat el Barça B i s’ha classificat pels quarts de final de la Copa Catalunya Absoluta. Sekou ha avançat els andreuencs a la segona meitat, Alfaro ha empatat i una vaselina magistral de Toro ha decantat el duel. La solidesa defensiva i les aturades de Segovia han estat clau per frustrar l’ofensiva final del filial blaugrana.

Un Sant Andreu de menys a més. Empès pel Narcís Sala i per la il·lusió de la Copa Catalunya, l’equip d’Azparren ha crescut amb el pas dels minuts. El Barça B s’ha fet amb el domini de l’esfèrica als primers minuts i els andreuencs pressionaven selectivament o esperaven al mig del camp. El cronòmetre corria i els blaugrana no generaven perill sobre la porteria local.

Les jugades a pilota aturada han envalentonat els quadribarrats, que poc a poc s’han expulsat el domini del Barça B. Perea ha llençat una falta fora (14’) en la que ha estat la única oportunitat dels de Gerard López al primer temps. Ton Alcover, també de falta, ha estat a punt d’obrir el marcador però una bona estirada de Sergi Puig i el pal han rebutjat l’execució de l’andreuenc.

Sekou celebra el seu primer gol amb la quadribarrada. | Adrià Giménez
Sekou celebra el seu primer gol amb la quadribarrada. | Adrià Giménez

A la segona meitat el partit s’ha posat de cara en els primers minuts. Una intercepció de Juanan Gallego ha generat un contracop veloç. Sekou ha rebut la passada de Juanan a l’espai i s’ha plantat sol davant Puig. El ‘9’ quadribarrat ha regatejat el porter blaugrana i ha definit per anotar el primer (57’). Lluny d’arrogar-se, el filial blaugrana ha tret l’orgull i ha empatat pocs minuts després: Segovia ha rebutjat un primer xut i Alfaro ha anotat a plaer (66’).

Només tres minuts després, el Narcís Sala ha esclatat amb un autèntic golàs de David Toro, que ha convertit una passada llarga en una vaselina preciosa per tornar a donar avantatge al Sant Andreu. Azparren ha hagut de canviar Carroza i Juanan per molèsties físiques i han debutat Santolalla i David López. Lusimi ha aportat veterania i Noguera ha reaparegut després de la seva llarga lesió.

En els minuts finals el cansament ha aflorat i el partit s’ha trencat. Els andreuencs amenaçaven al contracop i el Barça B buscava el gol que forcés els penals, però el Sant Andreu ha resistit. I ha aparegut Segovia un cop més. Primer ha tret una mà a xut d’Alfaro (76’) i ha desviat al travesser i a l’últim minut de l’afegit s’ha estirat per desviar una canonada d’Aleñá.

El Narcís Sala ha acomiadat dempeus l’equip d’Azparren, que s’ha deixat la pell per aconseguir la victòria. El Sant Andreu jugarà els quarts de final de la Copa Catalunya. Demà, amistós a Cervera i la setmana vinent debut al campionat de Tercera al camp del Cerdanyola.

FITXA TÈCNICA 

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Méndez, Carroza (Noguera, 55’), Juanan (Santolalla, 83’), Jorge Muñoz, Alcover, José González (David López, 75’), Toro (Jalal, 83’), Joel i Sekou (Luismi, 65’).

FC Barcelona ‘B’ (1): Puig, Dani, Delgado, Gumbau (Abeledo, 71’), Vilanova, Martínez (Fali, 46’), Xemi (Alfaro, 61’), Kaptoum (Carbonell, 61’), Lee, Perea (Aleñá, 61’) i Cámara (Cardona, 46’).

Gols: 1-0 Sekou (57’), 1-1 Alfaro (66’), 2-1 Toro (69’).

Àrbitre: Sr. Garcia Fuster (del. Barcelona). Ha amonestat Carroza (13’), Jorge Muñoz (40’), Llamas (68’) i Alcover (85’) pels locals i Perea (11’), Fali (50’) i Vilanova (60’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 3ª Ronda de la Copa Catalunya Absoluta, disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del Senyor Manolo Mordillo, membre del futbol base del Club durant molts anys.

Fotografia: Jordi Mestres (Fubol Catalunya).

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS