Imbatuts però eliminats

El Sant Andreu no disputarà la fase final del Torneig d’Històrics. L’equip de Mikel Azparren no ha encaixat cap gol i continua progressant, però el millor gol average del Badalona ha donat la classificació als escapulats. Empat a zero amb victòria als penals contra el Castelldefels i novament empat a res davant dels badalonins.

Castelldefels 0-0 Sant Andreu (5-6 als penals)

Mikel Azparren va repartir els minuts entre els integrants més joves de la plantilla. El Sant Andreu va ser superior al primer encontre amb el Castelldefels i va gaudir de bones oportunitats. Les millors, dos llançaments de falta directa de Jalal i Joel. El primer va fregar el travesser i el segon va veure com Dani volava per desviar a córner.

A l’altra àrea, Marc Priego va mantenir la porteria imbatuda amb una bona estirada abans del xiulet final. A la tanda de penals, el porter andreuenc va donar els tres punts a l’equip aturant el primer i el setè llançament del Castelldefels.

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels: Dani, Juanito, Javi, Toti, Marc, Ion, Miki, Patric, Jairo, Óscar i Contreras.

UE Sant Andreu: Priego, Carlos, Méndez, Juanma, Jandro, Pol René, Joel, Makaay, Juanan, Gurrea i Jalal.

Gols: 0-0 (5-6 als penals).

Àrbitre: López Giménez. Ha amonestat Miki (13′) i Calvo (18′) pel Castelldefels.

Incidències: primer partit corresponent al Grup 3 del Torneig d’Històrics, disputat al Municipal del Guinardó.

Carroza recull la placa de participació al torneig. | Torneig d'Històrics
Carroza recull la placa de participació al torneig. | Torneig d’Històrics

Sant Andreu 0-0 Badalona

En el tercer i decisiu partit, el Sant Andreu no va poder anotar un gol contra el Badalona que li donés accés a les semifinals del dissabte. Els badalonins havien derrotat el Castelldefels per 1 a 0 en el segon encontre i per tant aquest gol favorable els donava avantatge en cas d’empat final.

Novament Marc Priego va defensar els pals quadribarrats amb una gran actuació. Les seves bones intervencions a xuts d’Agudo i Moha van mantenir l’empat. El Badalona va demostrar que és d’una categoria superior i va posar els andreuencs contra les cordes, sense poder desfer l’empat. Tot i això, els escapulats són a les semifinals i el Sant Andreu ja comença a preparar la segona ronda de la Copa Catalunya (diumenge, 19h, al Narcís Sala davant el CF Muntanyesa).

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu: Priego, Carlos, Méndez, Jordi, Roca, Joel, Jorge Muñoz, Juanan, Gurrea, Makaay i Jalal. També han jugat Luismi, Max, Carroza, Pol René i Llamas.

CF Badalona: Brais, Parera, Bermudez, Coch, Mousa, Maestre, Guzmán, Lao, Èric, Agudo i Moha. També han jugat Grima i Serramitja.

Gols: 0-0.

Àrbitre: Calle Martínez.

Incidències: tercer partit corresponent al Grup 3 del Torneig d’Històrics, disputat al Municipal del Guinardó.

Valoració de Mikel Azparren de l’Històrics

Resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS