La base també es posa en marxa

Il·lusionant temporada a la màxima categoria

El juvenil-cadet del Sant Andreu competirà aquesta nova temporada contra els quinze millors equips de la categoria a nivell nacional, un cop assolit l’ascens la passada temporada. L’equip, que serà dirigit per Yannick Llauge iniciarà aquesta tarda la seva pretemporada al Narcís Sala. Un total de dotze jugadores continuaran a l’equip que, per altra banda, s’ha reforçat per aconseguir l’objectiu marcat aquesta temporada, la permanència

Vuit noves cares

Fins a vuit jugadores s’han sumat al juvenil-cadet quadribarrat. Ainara Navas (ex Sant Gabriel) i Anna Sportiello (ex Damm) seran les dues noves porteres de l ‘equip. Ariadna Garriga, Laura Alcaraz, Paula Bellido i Marta Bernabé arriben des del CE Sant Gabriel per afegir competitivitat a la plantilla. Judith Segura canvia Gràcia per Sant Andreu i per últim, Julia Ruiz que ocupa la posició de davantera arriba procedent de la Damm.

Quatre partits de pretemporada

L’equip iniciarà la lliga el proper 2 d’octubre. Abans però, tindrà quatre compromisos amistosos:

  • 04/09/2016 Barberà-Andalucía – UE Sant Andreu
  • 10/09/2016 CD Fontsanta-Fatjó – UE Sant Andreu
  • 17/09/2016 UE Sant Andreu – Cirera UD
  • 24/09/2016 UE Sant Andreu – FC Levante Las Planas

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS