El Sant Andreu rep aquest divendres (20h) el filial del FC Barcelona al Narcís Sala en la tercera ronda de la Copa Catalunnya Absoluta. És l’últim rival a batre abans de la fase final de la competició, que es disputarà durant la tardor. Un equip de Segona Divisió B amb l’aspiració de recuperar la categoria de plata serà una prova dura pels andreuencs.

Després de superar L’Hospitalet i el Montañesa, la darrera pedra en el camí del Sant Andreu cap a la fase final de la Copa Catalunya és el Barça B. L’últim precedent entre ambdós conjunts data del 2010, quan el filial blaugrana va deixar el Sant Andreu sense el desitjat ascens a Segona Divisó. Per la seva banda, el Barça B ha guanyat el Manlleu i el Cornellà per estar present a la tercera eliminatòria.

Mikel Azparren no podrà comptar amb Dani Guerrero ni Juanma Miranda, lesionats, però podria recuperar Joan Noguera. El central de Bagà deixa enrere una lesió que arrossegava des de finals de febrer i podria tenir els seus primers minuts en aquesta pretemporada. També podrien debutar jugadors que encara no han tingut minuts, com David López o Javi Santolalla. El Barça B, per la seva banda, té els dubtes de Paik, Nili i Tarin.

Tot i aquest encontre, el Sant Andreu manté el desplaçament a Cervera de dissabte per disputar el darrer amistós abans de l’inici del campionat de Tercera Divisió la setmana vinent a Cerdanyola del Vallès.

Els socis podrán accedir al Narcís Sala amb l’abonament d’aquesta temporada o el de la passada. L’entrada serà per les portes de la Tribuna i per la gent amb mobilitat reduïda o pels cotxets es podrà accedir per la porta de l’aparcament.

UE SANT ANDREU – FC BARCELONA ‘B’

Competició: 3ª Ronda de la Copa Catalunya Absoluta
Horari: divendres 12 d’agost, a les 20h.
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: Pau Garcia Fuster (del. Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu i Esport 3.

Fotografia: Jorge Muñoz, en una acció la darrera eliminatòria. | Adrià Giménez

Captura de pantalla 2016-08-10 a les 20.28.21

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS