Primer test superat (1-4)

Les noies d’Aida Garcia van superar per 1-4 el Fontsanta-Fatjó B

El passat diumenge el primer equip femení de l’entitat quadribarrada va superar el primer test de pretemporada per 1-4 en imposar-se en la seva visita al Fontsanta-Fatjó B, de Primera Catalana.

El partit no va començar tal i com haguessin desitjat. A l’equip li costava entrar en joc i no podia triangular com era de desitjar però tot i això, el Sant Andreu no va deixar d’intentar-ho. Adri obria la llauna al minut 30 de partit i només cinc minuts més tard, Labrador posava el 0-2 al marcador, resultat amb el que s’arribaria al descans.

A la segona meitat i amb el marcador a favor, l’equip es va trobar més còmode sobre la gespa i va poder dominar el joc. Com afirmava la seva entrenadora només acabar el partit ‘’Durant la segona meitat hem estat molt més concentrades i ens han sortit millors les coses’’. No només en la vessant defensiva va millorar l’equip sinó en la vessant ofensiva ‘’hem estat més efectives durant la segona meitat’’ assegurava Aida García. Tant és així que Adri anotava el seu segon gol i el tercer pel Sant Andreu en el minut 60 de partit i Agudo arrodonia la tarda amb el 0-4 en el minut 70. Tot i això, encara quedaria temps perquè el Fontsanta ‘B’ retallés distàncies en el minut 84.

Més en

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017