El Sant Andreu rep aquest diumenge el Montañesa (19h) al Narcís Sala. Un derbi que es repeteix només vint dies després que els quadribarrats superessin per la mínima els de Nou Barris a la Copa Catalunya. L’equip de Mikel Azparren vol recuperar les bones sensacions de la pretemporada i brindar la primera victòria a l’afició andreuenca.

Oportunitat per retrobar-se amb la victòria. Després de l’ensopegada en el debut a Cerdanyola, el Sant Andreu vol sumar els tres primers punts. I on millor que al Narcís Sala, davant l’afició, per aconseguir-ho. Davant hi haurà un rival sempre competitiu, el Montañesa de Toni Escudero, que a més probablement estarà acompanyat per un bon nombre d’aficionats groc-i-negres.

Per la seva banda, el Montañesa tampoc va tenir un bon debut, almenys pel que fa al resultat. Els de Nou Barris van sumar un punt agredolç a la ‘Bombonera’ davant el Terrassa FC, que va remuntar un 2 a 0 per acabar empatant el partit. En aquest derbi, per tant, es veuran les cares dos equips que volen treure’s l’espina de la primera jornada.

Precedents

Hi ha quatre precedents entre el Sant Andreu i el Montañesa, amb un balanç de tres victòries pels quadribarrats i una pels groc-i-negres. A la Copa Catalunya, els andreuencs van derrotar els de Nou Barris la temporada passada a la ‘Bombonera’ (1-2) i fa vint dies al Narcís Sala (1-0). En Lliga, la temporada passada victòria pel Sant Andreu davant l’afició (2-0) i derrota a Nou Barris (3-0).

Baixes

Les baixes andreuenques per aquest enfrontament són Dani Guerrero i Àlex Makaay, que continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. Azparren tampoc podrà comptar amb Ton Alcover, que complirà el darrer partit de sanció.

Entrada amb el carnet nou

Recordem que per aquest encontre ja serà necessari presentar el carnet d’aquesta temporada. Les oficines del Narcís Sala estaran obertes a partir de les 16h per si algun soci vol passar a recollir el nou carnet. Tanmateix, els socis del Montañesa podran accedir al Narcís Sala a un preu reduït (5 euros) presentant el seu carnet gràcies a un acord entre ambdós clubs.

UE SANT ANDREU – CF MONTAÑESA

Competició: Jornada 2 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 28 d’agost, a les 19h.
Estadi: Narcís Sala.
Arbitratge: Carlos Ferrero Mansilla (del. Barcelona), assistit per Marcos Fernández Quintero (del. Barcelona) i Albert Arroyo San José (del. Barcelona).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinitat Vella (91.6 FM i per Internet) i BTV (streaming).

Fotografia: El Sant Andreu ha de trobar el camí del gol. | Cerdanyola del Vallès FC

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS