Tret de sortida a Cerdanyola

Arrenca una nova temporada a Tercera Divisió. El Sant Andreu debuta aquest diumenge a Cerdanyola del Vallès (19h) amb l’objectiu de sumar els primers punts després d’una pretemporada amb bones sensaciones i resultats positius.

Un mes després de començar els entrenaments, el Sant Andreu afronta amb garanties el debut de la segona temporada a Tercera. Els bons resulats a la Copa Catalunya Absoluta han donat moral a un equip renovat que aspira a competir contra qualsevol rival. El primer serà el Cerdanyola, un os dur de rosegar. Sobretot a domicili, atès que Les Fontetes és un camp de dimensions reduïdes.

L’equip de Mikel Azparren ha aconseguit quatre victòries i tres empats en els set encontres de pretemporada. A més, el Sant Andreu ha marcat vuit gols i només n’ha encaixat dos, batent rivals de categoria superior com L’Hospitalet i el Barça B. En canvi, el Cerdanyola té un balanç de dues victòries i quatre derrotes en sis partits de preparació.

No serà el debut del tècnic navarrès al capdavant del primer equip. La temporada passada Azparren va dirigir el Sant Andreu davant el Rubí en l’impàs entre la marxa de Manolo Márquez i l’arribada de Joan Esteva. Aquell dia els quadribarrats van derrotar els rubinencs per 6 a 0 al Narcís Sala.

Precedents

La temporada passada els andreuencs van guanyar a Cerdanyola amb un gol de falta directa de Manu Viale. Per contra, els vallesans van imposar-se per 1 a 2 al Narcís Sala: Brian Canalejo havia avançat els quadribarrats de penal però Daisuke i Javi Sánchez van remuntar per l’equip de Toni Carrillo.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Dani Guerrero ni Makaay per lesió ni amb Ton Alcover, que arrossega un partit de sanció.

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 1 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 21 d’agost, a les 19h.
Estadi: Municipal les Fontetes.
Arbitratge: Gerard Brull Acerete (del. Girona), assistit per Sergi Rigau Garcia (del. Girona) i Gerard Nierga Gelabert (del. Girona).
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinitat Vella (91.6 FM i per Internet).

Fotografia: Catorze jugadors de la plantilla i els tècnics són del planter o acumulen més de dues temporades al Narcís Sala. | Gabriel Pérez (L’Esportiu).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS