Un derbi per seguir creixent

El Sant Andreu rep aquest diumenge el Montañesa (19h) al Narcís Sala en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya. Un derbi que arriba després que els andreuencs guanyessin L’Hospitalet i els de Nou Barris al Granollers en la primera ronda de la competició.

El derbi amb el Montañesa serà un duel d’altura per veure com continua evolucionant l’equip de Mikel Azparren en aquesta pretemporada. Ambdós conjunts van jugar el Torneig d’Històrics entre setmana i ara es disputaran ser o no ser a la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya absoluta.

Les rotacions són la tònica habitual en aquesta pretemporada perquè tots els jugadors sumin minuts a les seves cames i agafin confiança abans de l’inici del campionat de Tercera. Per a aquest encontre, Azparren té les baixes de Joan Noguera i Dani Guerrero per lesió i de Javi Santolalla.

La victòria garanteix l’accés a la tercera eliminatòria, que es jugaria la setmana vinent i seria el darrer pas abans de disputar la fase final de la Copa Catalunya absoluta a la tardor. En cas d’empat, el vencedor es decidiria en una tanda de penals. S’espera una bona afluència de socis del Montañesa en aquest derbi.

Els socis del Sant Andreu podran accedir al Narcís Sala amb el nou abonament o el de la temporada passada. L’entrada serà per les portes de la Tribuna i també estarà disponible la porta de l’aparcament pels cotxets i les persones amb cadira de rodes. Les entrades pel públic en general tindran un cost de 5 euros.

Fotografia: Sekou lluitant una pilota en el partit contra L’Hospitalet. | Adrià Giménez

UE SANT ANDREU – CF MONTAÑESA

Competició: segona ronda de la Copa Catalunya Absoluta.
Horari: diumenge 7 d’agost, a les 19h.
Estadi: Narcís Sala.
Àrbitre: David Congost Larrosa (del. Vallès Occidental)
Seguiment: @uesantandreu

Captura de pantalla 2016-08-05 a les 15.20.16

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS