L’equip d’Aida Garcia tanca la seva pretemporada superant per 0-1 el Fontsanta-Fatjó

El darrer partit de pretemporada de les quadribarrades va acabar amb victòria –tres de tres – en superar per la mínima al Fontsanta-Fatjó, un dels equips més potents de la categoria. Tal com assegurava l’Aida Garcia en concloure el partit ‘’hem superat un equip ple de veterania i amb molta experiència a la categoria.’’ El Sant Andreu, que es presentava a Cornellà amb sis baixes va haver de confeccionar un onze ple de canvis. El partit va ser molt físic i en això el Sant Andreu arribava ben preparat ‘’estic satisfeta amb el meu equip. Arribem en bona forma física a l’inici de lliga’’ assegurava Aida. Un partit amb ocasions alternes que arribaria a la mitja part amb 0-0 i que no seria fins el minut 72 de partit quan Eule, aprofitant un refús, faria pujar l’únic gol al marcador.

Amb aquesta victòria, l’equip quadribarrat va posar punt i final a la seva pretemporada amb un balanç de 12 gols a favor i només 2 en contra després d’haver jugat 3 amistosos per preparar-se per una competició que començarà la setmana que ve rebent l’AEM ‘B’. Així doncs, l’equip d’Aida Garcia està a punt.

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS