Començar el cicle amb bon peu

El Sant Andreu rep el Sabadell B aquest dissabte al Narcís Sala (20h). L’equip de Mikel Azparren vol fer bo el punt sumat a Palamós la setmana passada i mantenir-se invicte a casa, on ha sumat un ple de victòries tant a la Copa Catalunya com a la Lliga. A més, comença un cicle de dues setmanes molt exigents pels quadribarrats.

Els andreuencs només han mantingut la porteria imbatuda en un partit de les sis jornades disputades fins ara. Al Narcís Sala això no ha estat obstacle per sumar tres victòries, però a domicili aquest factor ha passat factura. El doble repte davant el Sabadell B és, doncs, sumar els tres punts i no encaixar cap gol.

El filial arlequinat encara no ha guanyat cap encontre, fet que el converteix en un equip que necessita la primera victòria. Tres empats i tres derrotes és el balanç del Sabadell B, que ocupa places de descens. Tot i això, el Sant Andreu no es refia. Es tracta a més d’un equip jove, però que l’any passat va signar la millor temporada de la seva història.

Tanmateix, l’equip d’Azparren enceta un cicle de dues setmanes exigents. Dimecres el Nàstic visitarà el Narcís Sala en els quarts de final de la Copa Catalunya, i després vindran tres jornades  de lliga consecutives: viatge a La Jonquera, la visita del Peralada al Narcís Sala i desplaçament a Vilafranca, cinc partits en setze dies.

PRECEDENTS

La temporada passada el Sant Andreu no va poder sumar cap punt contra el filial vallesà en els dos partits que els van enfrontar. El Sabadell B es va imposar 2 a 1 a la primera volta, mentre que a la segona va esborrar les opcions de promoció dels quadribarrats vencent per 2 a 4 al Narcís Sala.

BAIXES

La lesió de Carroza el deixarà fora de la convocatòria una jornada més. Ton Alcover és dubte per unes molèsties físiques, però la resta de la plantilla està disponible. No hi ha sancionats per cap dels dos equips.

UE SANT ANDREU – CE SABADELL FC ‘B’

Competició: Jornada 7 de Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dissabte 1 d’octubre, a les 20h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Miguel Ángel Moreno Villaécija (del. Baix Llobregat), assistit per Aleix Roig Antoja (Maresme) i Alejandro Peralta Pino (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinitat Vella

Fotografia: Jordi Méndez ha estat escollit l’MVP andreuenc de les primeres setmanes de competició. |  Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS