Convertir el Narcís Sala en un fortí

El Sant Andreu rep aquest diumenge l’EC Granollers (19h) en el segon encontre consecutiu al Narcís Sala. Els quadribarrats confien en què la seva fortalesa a casa, on han guanyat els cinc partits oficials que s’hi han disputat aquesta temporada, els permeti sumar tres punts més. Però l’únic equip que no ha doblegat el genoll al feu andreuenc ha estat el Granollers en el partit de presentació.

Segon partit al Narcís Sala en una setmana. L’equip de Mikel Azparren afronta el duel amb el Granollers amb la confiança de jugar a casa i d’haver sumat la victòria contra el Castelldefels la jornada passada, però amb la prudència per la competitivitat del conjunt vallesà.

El Granollers va aconseguir la primera victòria de la temporada davant del Terrassa, però només ha perdut un partit en quatre jornades contra el Montañesa. Els altres dos, empats amb el Cerdanyola i la Pobla de Mafumet. Es tracta, per tant, d’un rival competitiu que té en el seu davanter Cano la principal amenaça ofensiva.

Per la seva banda, el Sant Andreu té l’oportunitat de sumar tres punts més que l’acostin a la zona alta de la classificació. Guanyar el màxim de punts com a local serà clau aquesta temporada per aspirar a lluitar per la zona noble i no despenjar-se, atès que els rivals comencen a mostrar la seva potència en aquestes jornades inicials.

Precedents

La temporada passada el Granollers va aconseguir un empat al Narcís Sala (2-2) amb un gol de Kevin Gissi sobre la botzina. De fet, els vallesans guanyaven 0 a 2 amb un doblet de Cano. A la segona volta, els andreuencs es van imposar per 1 a 3. I en pretemporada, empat a un gol.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Carroza ni Makaay, que continuen el procés de recuperació de les seves respectives lesions. Llamas podrà tornar al lateral dret després d’haver complert un partit de sanció la jornada passada.

UE SANT ANDREU – EC GRANOLLERS

Competició: Jornada 5 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 18 de setembre, a les 19h.
Estadi: Narcís Sala.
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Joaquín García Hernández (Baix Llobregat) i Germán Carrasco Baca (Baix Llobregat).
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinitat Vella (91.6 FM i per Internet) i Ràdio Granollers (107.6 FM i per Internet).

Fotografia: El Granollers va ser el primer rival de la pretemporada. | Adrià Giménez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS