Creu i cara pel juvenil-cadet quadribarrat

L’equip de Yanick Llauge va disputar entre dissabte i dilluns dos partits més de preparació.

Fontsanta-Fatjó 2-1 UE Sant Andreu

El passat dissabte el juvenil-cadet quadribarrat va disputar el seu segon partit de pretemporada enfrontant-se al Fontsanta-Fatjó i van acabar perdent per 2-1 en la seva visita a Cornellà. Yanick reconeixia al finalitzar el partit que ‘’defensivament encara estem una mica desordenades’’. Tot i aquesta derrota l’entrenador del juvenil-cadet va voler treure la part positiva ‘’encara ens queda molta feina per fer’’ reconeixia. Les locals van avançar-se en el marcador però a la represa, Nadia empatava el partit amb un fort xut des de la frontal. Tot i l’empat, al final va ser el Fontsanta-Fatjó qui va tenir més encert i va acabar enduent-se el partit per 2 a 1.

CE Europa 3-6 UE Sant Andreu

El tercer partit de preparació va disputar-se dilluns al vespre al Municipal de l’Àliga i va acabar amb victòria per les nostres noies amb un contundent 3-6. L’equip quadribarrat va sortir molt intens a la primera meitat i va poder recuperar moltes pilotes a la zona de mitjos. Aquesta intensitat va quedar demostrada amb un hattrick de Marta Visa en només onze minuts.

A la segona meitat les forces andreuenques van minvar i van apostar pel control de la possessió i el domini del partit. Nadia feia el quart gol en el minut 46 però la relaxació va permetre a l’Europa escurçar distàncies. Ariadna Garriga posava el cinquè gol al marcador en el minut 63 de partit i Marina tancava el definitiu 3-6 a falta de set minuts pel final.
En acabar el partit, Yanick va mostrar-se satisfet en la vessant ofensiva però també va afirmar que quan les forces minvaven ‘’la relaxació ens va fer jugar una mala passada i l’Europa va aprofitar-se’n de la situació i va escurçar distàncies.’’

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018