Derrota per cloure la pretemporada (1-2)

El juvenil cadet va perdre enfront el CE Sabadell

Una derrota amb bones sensacons. Així va qualificar Yannick Llaugé el darrer partit de pretemporada de les seves noies enfront un Sabadell que va acabar endunt-se el partit per 1-2.

L’equip quadribarrat va sortir molt endollat des del principi del partit, controlant totes i cadascuna de les accions però un error a la sortida des del darrera va propiciar que el Sabadell s’avancés quan encara no s’havien jugat cinc minuts de partit. Aquest gol no va fer trastocar els plans de l’equip quadribarrat, que va seguir buscant el joc per bandes i la profunditat del camp.

En el minut 10 de la represa, Visa va empatar el partit i aquest va seguir sota domini andreuenc. Un penal de Júlia, que es va estavellar al travesser, va evitar la remuntada andreuenca i a falta de cinc minuts, l’encert arlequinat de cara a porta va deixar l’electrònic amb l’1-2 definitu.

Yannick Llaugé ”Hem donat molt bona imatge”

Després d’acabar preocupat en el penúltim partit de pretemporada per la imatge que va donar el seu equip, Yannick Llaugé sí que es va mostrar satisfet per com havien jugat les seves noies: ”el resultat al cap i a la fi és el de menys, hem donat una bona imatge i això sí que importa”. De la mateixa manera, Llaugé va destacar la progressió que han fet les seves noies durant la pretemporada: ”estem progressant a bon ritme. Queden coses per millorar però estic convençut que les millorarem”, va sentenciar.

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017

Últim test abans del debut

Premsa12 d'agost de 2017