Diada de futbol al Narcís Sala

El Sant Andreu rep aquest diumenge la UE Castelldefels al Narcís Sala (20h) en el dia de la Diada Nacional de Catalunya. L’equip de Mikel Azparren vol recuperar sensacions i tornar a sumar els tres punts a casa després de la derrota de la setmana passada a Terrassa.

Forts a casa. El Sant Andreu buscarà aquest diumenge tres punts que donin un impuls després de la desfeta a Terrassa la darrera jornada contra un rival que arriba amb la moral alta per haver aconseguit la primera victòria de la temporada davant el FC Ascó.

Aquesta setmana el Sant Andreu ha preparat el partit conscient de la dificultat del rival. Azparren considera que el Castelldefels “és un equip complicat i ben treballat, han ascendit aquesta temporada i això no es regala”. L’entrenador andreuenc està tranquil i satisfet amb el rendiment dels seus jugadors tot i les ensopegades fora de casa, on està costant que l’equip s’adapti.

Pot pesar el factor Narcís Sala. Els números dels quadribarrats a casa són immaculats, amb quatre victòries en els quatre partits oficials disputats aquesta temporada, amb set gols a favor i només tres en contra. L’afició andreuenca serà clau un dia més per ajudar l’equip a superar el Castelldefels.

Abans del partit, a més de l’himne de la UE Sant Andreu també sonaran ‘Els Segadors’. Durant el matí el Club participarà a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

Precedents

El darrer enfrontament entre els dos equips fou la darrera edició del Torneig d’Històrics, amb un empat a zero. A la Copa Catalunya hi ha tres precedents amb resultats favorables al Castelldefels: la temporada 2010/2011 (2-0), la temporada 2011/2012 (2-1) i la temporada 2013/2014 (2-0). En Lliga, el balanç és de tres victòries andreuenques i un empat en els partits disputats al Narcís Sala.

Baixes

Per aquest partit Azparren no podrà comptar amb Llamas, que complirà un partit de sanció després de la seva expulsió el darrer encontre. Tampoc hi seran Carroza ni Makaay per lesió. Per la seva banda, el Castelldefels té la baixa de Mario per sanció i Alegre per lesió.

UE SANT ANDREU – UE CASTELLDEFELS

Competició: Jornada 4  de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 11 de setembre, a les 20h.
Estadi: Narcís Sala.
Arbitratge: Daniel López Morente (del. Girona), assistit per Marc Cabrera Vidal (Girona) i Ferran Ceacero Solana (Granollers).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinitat Vella (91.6 FM i per Internet) i BTV (streaming).

Fotografia: Jordi Méndez, el comodí d’Azparren a la zona defensiva. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS