Diumenge s’alça el teló al Narcís Sala

El primer equip quadribarrat comença rebent un nouvingut, l’AEM ‘B’

Diumenge a les 16:15h el Sant Andreu començarà la lliga a Preferent rebent l’AEM ‘B’, un nouvingut al a categoria. Després d’una pretemporada amb uns números espectaculars, amb 12 gols a favor i només 2 en contra, l’equip d’Aida Garcia afronta aquest primer compromís amb molta il·lusió per dur a terme una bona temporada. En el capítol de baixes, l’entrenadora quadribarrada no podrà comptar amb Núria Lorenzo, Sala, Vila i Börgstrom, lesionades mentre que recuperarà a Alba Esquena després de més d’un mes fora de l’equip per lesió.

El Cirera, quart rival en la preparació del juvenil-cadet

Després del doble compromís de la darrera setmana, el juvenil-cadet rebrà aquest dissabte al Narcís Sala el Cirera a les 12:00h. Aquest partit serà el quart i penúltim  en la preparació de les andreuenques, que mica en mica segueixen agafant la forma i el joc desitjat pel seu entrenador, Yanick Llauge. Recordem que el Sant Andreu començarà la lliga regular el proper 2 d’octubre rebent el FC Levante Las Planas.

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017