Doble compromís contra el Fontsanta-Fatjó

Diumenge el primer equip tornarà a visitar el Fontsanta-Fatjó per acabar de tancar la seva pretemporada, abans d’afrontar l’inici de la competició el proper cap de setmana rebent l’AEM ‘B’ al Narcís Sala. Les noies d’Aida Garcia van superar el Fontsanta-Fatjó ‘B’ en el primer test de pretemporada i aquest cop s’enfrontaran al primer equip de l’entitat de Cornellà. El partit s’iniciarà a les 17:30h del proper diumenge 11 de setembre

Segon compromís per a les de Yannick Llauge

Pel que fa el segon equip de l’entitat quadribarrada, també es desplaçaran a Cornellà per enfrontar-se al juvenil-cadet del Fontsanta-Fatjó. Ho faran però, el proper 10 de setembre a les 15:30h en el que serà el segon test de pretemporada. Recordem que l’inici de l’equip més jove del femení va ser immillorable, perquè van acabar imposant-se per 0-7 al Barberà Andalucía.

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS