El Juvenil A arrenca la Divisió d’Honor

El Juvenil A debuta aquest dissabte a la Divisió d’Honor (18:15h). Una temporada més, els andreuencs competiran a la màxima categoria estatal amb l’objectiu d’assegurar la permanència. El primer rival serà l’Unificación Bellvitge, un recent ascendit, i es disputarà al Narcís Sala.

Aquest cap de setmana s’obre el teló de la Divisió d’Honor al Narcís Sala. Un Juvenil A renovat i conduït per Josep Vicenç aspira a repetir la bona temporada que els quadribarrats van protagonitzar l’any passat. No serà fàcil, però la il·lusió del nou cos tècnic i l’ambició dels jugadors garantitzen una temporada de bon futbol.

El Juvenil A va acabar la pretemporada amb cinc victòries, dos empats i només dues derrotes en nou amistosos. Però en futbol les bones xifres no ho són tot. L’entrenador, Josep Vicenç, afronta amb prudència aquest primer partit: “l’Unificación Bellvitge és un equip molt sòlid i treballador, ens poden crear problemes“, ha apuntat.

Vicenç també ha recordat que “les dues pròximes jornades juguem fora i després rebem el Barça, és important guanyar aquest primer partit però sinó continuarem treballant, la temporada és molt llarga”. Els dos desplaçaments són a Manacor i a Sabadell, un inici exigent que no espanta els andreuencs.

Per aquest primer partit Josep Vicenç no podrà comptar amb els sancionats Sergi Almirall, Sergi Martínez i Edu Ferrer, ni amb els lesionats Aitor Vives, Àlex Soto i Gerard Angerri. La resta de la plantilla està disponible.

Us esperem en aquest debut del Juvenil A al Narcís Sala!

JUVENIL A – UD UNIFICACIÓN BELLVITGE

Competició: J1 Divisió d’Honor (Grup III).
Horari: dissabte 3 de setembre, a les 18:15h.
Estadi: Narcís Sala.

Fotografia: El Juvenil A ha quallat una bona pretemporada. | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS