El Juvenil A mereix més (1-1)

El Juvenil A ha debutat amb un empat contra la Unificación Bellvitge en aquesta nova temporada a la Divisió d’Honor. Seydou Kiendrebego va donar avantatge al Sant Andreu a la segona part, però Édgar Parra va igualar pocs minuts després. L’equip de Josep Vicenç podria haver ampliat l’avantatge minuts abans de l’empat i suma un punt agredolç.

L’esperat debut del Juvenil A a la Divisió d’Honor es va saldar amb un punt per l’equip de Josep Vicenç. La primera meitat de l’encontre va estar marcada per la intensitat i la brega al mig del camp, on ambdós equips lluitaven per cada pilota dividida. Aquesta intensitat va restar claredat en atac, ja que els jugadors es precipitaven en la fase ofensiva i no connectaven amb els seus companys.

Les oportunitats, per tant, va ser escasses. Joan Fernández va aturar un xut d’Édgar Parra des de fora l’àrea, mentre que Dani Homet feia lluir el porter de la Unificación Bellvitge amb un tir des de l’interior de l’àrea. A pilota aturada, el Juvenil A sí va intimidar els visitants però sense acabar de concretar les jugades.

El partit va canviar força després del descans. El Juvenil A va trobar la porteria visitant amb més facilitat i al minut 68 Seydou Kiendrebeogo va connectar una bona centrada des de la dreta per avançar els de Josep Vicenç. Una rematada col·locada i potent per obrir la llauna. Tan sols dos minuts després, una jugada dins l’àrea amb fins a dues rematades clares no va acabar en el 2 a 0.

El Sant Andreu havia perdonat i ho va pagar car. Al cap de deu minuts, una pilota llarga del porter pentinada per un jugador visitant va arribar als peus d’Édgar Parra, que va batre Joan Fernández amb un xut creuat. Quedaven pocs minuts, però el Juvenil A no va poder anotar el gol que donés els tres punts. El mateix Parra va perdonar l’1 a 2 en un u contra u amb Fernández, però el xut va sortir fora.

L’empat va deixar sensacions contradictòries, però tot just era el primer partit de competició. Les pròximes dues jornades, el Juvenil A juga fora de casa, a Manacor i Sabadell. I després, doble duel amb el Barcelona i l’Espanyol.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Figueroa, Megía (Porqueras, 46′), Gómez, Fabregat, Ortega, Kiendrebeogo, Montero (Kamal, 59′), Homet (Reñé, 46′), Delgado (Kanteh, 69′) i Montejo.

Unificación Bellvitge (1): Martorell, Suau, Grimau, San José, Canela, Groult, Saban(Felius, 46’), Fernández, Balboa, Jutgla i Parra.

Gols: 1-0 Kiendrebego (68’), 1-1 Parra (78’).

Àrbitre: Sr. Carballo Vázquez (del. Barcelona). Ha amonestat Megía i Ortega pels locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 1 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Kiendrebeogo celebra el seu gol. | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS