El Juvenil A, un malson pel Sabadell (0-3)

Victòria contundent del Juvenil A a domicili davant el CE Sabadell. Un doblet de Marc Montejo van sentenciar l’encontre i Dani Homet va arrodonir la golejada abans del xiulet final. L’equip de Josep Vicenç Mestre continua invicte i suma set punts de nou possibles en un bon inici a la Divisió d’Honor.

Després de derrotar el CD Manacor també a domicili, el Juvenil A va convertir-se en un malson pel CE Sabadell amb una golejada a la capital vallesana. El partit es va posar de cara ben aviat amb un gol de penal de Marc Montejo (8′). El Sant Andreu va controlar l’encontre i es trobava còmode amb el marcador a favor, amenaçant al contracop.

El Sabadell va intentar reaccionar, però la bona disposició defensiva de l’equip de Josep Vicenç Mestre va ofegar el joc dels arlequinats. A la represa, el Juvenil A va sentenciar el partit amb la segona diana de Montejo (58′). Els locals van intentar retallar la distància, però finalment en un contraatac andreuenc Dani Homet va arrodinir la victòria després de regatejar el porter sabadellenc.

Així doncs, el Juvenil A continua invicte a la Divisió d’Honor i suma set punts de nou possibles. La setmana vinent, duel d’altura al Narcís Sala davant el FC Barcelona.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell (0): Álvaro, Adri (Brian. 46′), Molero (Aniol, 75′), Carles, Alavedra, Edu, Oli (Heredia, 59′), Roger, Killian, Joel i Monells.

Juvenil A (3): Fernández, Figueroa (Espigol, 71′), Fabregat, Gómez, Almirall, Reñé (Ortega, 46′), Montejo, Martínez, Ferrer (Angerri, 82′), El Harrak (Megía, 63′) i Homet.

Gols: 0-1 Montejo p. (8′), 0-2 Montejo (58′), 0-3 Homet (88′).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón. Ha amonestat Roger, Killian i Monells pels locals i Reñé i Ferrer pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Poliesportiu Municipal Olímpia.

Fotografia: Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS