El Juvenil A vol posar més llenya al foc

El Juvenil A s’enfronta aquesta tarda al CE Sabadell en la tercera jornada de la Divisió d’Honor. L’equip de Josep Vicenç Metre vol continuar sumant punts i mantenir-se invicte en aquest inici difícil de temporada, amb dos desplaçaments consecutius i abans de rebre el Barcelona i visitar l’Espanyol en les dues pròximes jornades.

Després de la primera victòria de la temporada a Manacor, el Juvenil A vol continuar sumant punts a Sabadell. Mantenir-se en línia ascendent i bona dinàmica és bàsic per afrontar les dues pròximes setmanes, ja que el Sant Andreu jugarà consecutivament contra els juvenils del FC Barcelona i el RCD Espanyol, els dos favorits per guanyar el títol.

Tot i això, el Juvenil A no perd de vista que primer cal protagonitzar una bona actuació davant del CE Sabadell i intentar obtenir la segona victòria, però no serà fàcil: “A priori el Sabadell és un equip superior, tenen molta capacitat ofensiva per generar ocasions de gol”, destaca Josep Vicenç Mestre. La recepta és “intentar portar el pes del partit, tot i que costarà. Hem de ser capaços de contrarestar-los i muntar bons contracops”.

Les baixes del Juvenil A són Àlex Soto, Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo per lesió. Qui ja està recuperat Gerard Angerri, que podria disputar els seus primers minuts aquesta temporada.

CE SABADELL – JUVENIL A

Competició: Jornada 3 de la Divisió d’Honor (Grup III).
Horari: dissabte 17 de setembre, a les 17:00h.
Estadi: Poliesportiu Municipal Olímpia.

Fotografia: A Manacor el Juvenil A va haver de remuntar el partit. | Severino Fernández

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020