El Juvenil A vol posar més llenya al foc

El Juvenil A s’enfronta aquesta tarda al CE Sabadell en la tercera jornada de la Divisió d’Honor. L’equip de Josep Vicenç Metre vol continuar sumant punts i mantenir-se invicte en aquest inici difícil de temporada, amb dos desplaçaments consecutius i abans de rebre el Barcelona i visitar l’Espanyol en les dues pròximes jornades.

Després de la primera victòria de la temporada a Manacor, el Juvenil A vol continuar sumant punts a Sabadell. Mantenir-se en línia ascendent i bona dinàmica és bàsic per afrontar les dues pròximes setmanes, ja que el Sant Andreu jugarà consecutivament contra els juvenils del FC Barcelona i el RCD Espanyol, els dos favorits per guanyar el títol.

Tot i això, el Juvenil A no perd de vista que primer cal protagonitzar una bona actuació davant del CE Sabadell i intentar obtenir la segona victòria, però no serà fàcil: “A priori el Sabadell és un equip superior, tenen molta capacitat ofensiva per generar ocasions de gol”, destaca Josep Vicenç Mestre. La recepta és “intentar portar el pes del partit, tot i que costarà. Hem de ser capaços de contrarestar-los i muntar bons contracops”.

Les baixes del Juvenil A són Àlex Soto, Aitor Vives i Seydou Kiendrebeogo per lesió. Qui ja està recuperat Gerard Angerri, que podria disputar els seus primers minuts aquesta temporada.

CE SABADELL – JUVENIL A

Competició: Jornada 3 de la Divisió d’Honor (Grup III).
Horari: dissabte 17 de setembre, a les 17:00h.
Estadi: Poliesportiu Municipal Olímpia.

Fotografia: A Manacor el Juvenil A va haver de remuntar el partit. | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS