El Sant Andreu, present a la Diada

[tps_header][/tps_header][tps_header][/tps_header]

Un any més, la UE Sant Andreu oferirà una corona de flors al monument de Rafael de Casanova per la Diada Nacional de Catalunya, el pròxim diumenge 11 de setembre.

Una delegació del Club encapçalada pel president, Manuel Camino, representarà la UE Sant Andreu en el dia que es commemoren els fets de 1714. Juntament al president hi assistiran membres de la Junta Directiva, els entrenadors dels primers equips masculí i femení, Mikel Azparren i Aida García, i jugadors d’ambdós equips. Entre ells, el segon capità José Antonio Llamas i Àlex Makaay. També membres del futbol base andreuenc i el coordinador del Bàsquet, Marc Moy.

En el cas que algun jugador de futbol base volgués assitir-hi amb la seva família, cal que ho consulti a les oficines del Club. Els socis i aficionats andreuencs també estan convidats a acompanyar-nos durant l’ofrena amb la samarreta quadribarrada.

El punt de trobada serà a la cantonada de la Ronda de Sant Pere amb el carrer del Bruc a les 9:15h.

Us hi esperem! I a les 20h, tenim una cita al Narcís Sala: UE Sant Andreu – UE Castelldefels.

Visca la UE Sant Andreu i visca Catalunya!

Fotografia: La tradicional corona de flors amb el nostre escut. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS