Els primers tres punts volen del Narcís Sala (2-3)

Les quadribarrades van desaprofitar un avantatge de dos gols

Res va sortir com s’esperava ahir al Narcís Sala. El Sant Andreu va iniciar la seva temporada amb una derrota inesperada contra l’AEM ‘B’ a Preferent. Tot i començar marcant els dos primers gols del partit, el conjunt d’Aída Garcia va desaprofitar aquest avantatge i va acabar perdent per 2-3.

Tania va fer el primer gol de la temporada superant a la portera visitant des dels onze metres abans del quart d’hora de partit i dos minuts després, va ser Adri qui ampliava distàncies. Amb el 2-0 el partit semblava controlat pel Sant Andreu però Mireia Salvany escurçava distàncies des dels onze metres. En el transcurs del minut 28 de partit Jordina va superar Aranzazu en l’u contra u i només cinc minuts abans de la mitja part Meritxell Farré posava el definitiu 2-3.

A la represa, el Sant Andreu va dominar la pilota i va intentar-ho amb jugades d’estratègia mentre que l’AEM’B’ colpejava al contraatac. Aranzazu va evitar una major golejada en clau visitant fins que en el minut 89 era expulsada en topar en una sortida amb la davantera visitant.

Aída Garcia: ”Hem de seguir polint detalls”

En acabar el partit, Aída Garcia no podia ocultar la seva decepció amb el resultat ”hem anat de més a menys i hem desaprofitat un bon marcador a favor”. De la mateixa manera, l’entrenadora quadribarrada parlava de seguir entrenant i ”polint detalls que han fallat” per poder afrontar el proper partit contra un altre filial, el Sant Gabriel ‘B’

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS