Empat sobre la botzina (2-2)

El primer equip quadribarrat va empatar al camp del Sant Gabriel B

El passat dissabte el primer equip femení es va desplaçar fins al Municipal Ruiz Casado per enfrontar-se al CE Sant Gabriel B en la segona jornada de lliga de preferent. Les noies d’Aida Garcia van igualar fins a dues ocasions un marcador advers.

Les quadribarrades van iniciar amb la lliçó apresa de la derrota contra l’AEM ‘B’ i van sortir sobre la gespa concentrades i concienciades de no repetir els errors que van cometre i que les van penalitzar tant a la primera jornada.  Coneixedores que visitaven un camp complicat a la categoria, encara se’ls hi va posar més coll amunt el partit quan l’equip local es va avançar mitjançant Alba Arija en el minut 39 de partit.

Quinze minuts després de la represa Alba Poza igualava el marcador amb un equip que seguia intentant avançar-se però no va ser així sinó que va ser el Sant Gabriel qui mitjançant Paula Lopez tornava a avançar-se en el marcador en el minut 73. El Sant Andreu no volia marxar de buit i va insistir fins al darrer minut quan Tania Moyano igualava el partit deixant el definitiu 2-2 al marcador.

Aida Garcia: ”Estem contentes perquè hem sabut aixecar un marcador en contra”

L’entrenadora del Sant Andreu va valorar positivament el punt que l’equip va aconsegir al Ruiz Casado ”sabíem que veníem a un dels camps més complicats de la lliga i és per això que durant la setmana hem treballat molt pensant en el Sant Gabriel” Aida va voler destacar l’actitud de l’equip que, en tot moment va ‘‘treballar com un bloc, sent contundent en totes les línies” Finalment va felicitar a les seves jugadores assegurant que totes ‘‘estem contentes perquè hem sabut aixecar un marcador en contra” va concloure.

FITXA TÈCNICA

CE Sant Gabriel ‘B’: Lucía, Cristina, Eleonor, Camara, Andrea, Júlia, Naira, Paula, Alba, Amanda, Lara

UE Sant Andreu: Anna, Andrea, Mariona, Maria, Inés, Susana, Natalia, Adriana, Tania, Eule, Andrea

Gols: 0-1 Alba (39′), 1-1 Poza (60′), 2-1 Paula (73′), 2-2 Tania (90′)

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

A rematar la feina

Premsa25 de maig de 2018

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018