David contra Goliat. El Juvenil A rep aquest dissabte el FC Barcelona (18:15h) al Narcís Sala en la quarta jornada de la Divisió d’Honor. Un duel d’altura i difícil contra un dels grans favorits a guanyar el campionat, però que arriba en un moment dolç per l’equip de Josep Vicenç Mestre.

I per què no? Aquesta és la pregunta que plana sobre el vestidor del Juvenil A abans d’enfrontar-se al Barça, el líder de la Divisió d’Honor i sens dubte un dels màxims favorits per adjudicar-se el campionat. El Sant Andreu arriba amb la moral alta després de les dues victòries consecutives a domicili, a Manacor i Sabadell, i no renuncia a competir amb l’equip blaugrana.

Per l’entrenador andreuenc, Josep Vicenç Mestre, el Barça és “el millor equip de la lliga: tenen molts recursos, una plantilla molt completa, el domini de la possessió i molta mobilitat de pilota”. No obstant això, el tècnic assegura que “competirem i intentarem treure un bon resultat“.

I amb quines armes compta el Juvenil A per superar el Barça? “Són el millor equip a nivell individual, però nosaltres hem de ser més forts col·lectivament“, diu Josep Vicenç Mestre. Un altre factor important serà el joc a pilota aturada, un aspecte que el Sant Andreu mirarà d’aprofitar. El Juvenil A també confia en l’home gol quadribarrat en aquest inici de campionat, Dani Homet, que encapçala la taula de màxims golejadors.

Pel que fa a la infermeria, bones notícies: Aitor Vives ja està disponible per jugar els seus primers minuts oficials i Àlex Soto i Seydou Kiendrebeogo també estan a punt. L’única baixa serà la de Gerard Angerri, que arrossega unes molèsties físiques. Tanmateix, podrien debutar el davanter Èric Latorre i Adrià Prado, tot i que s’han incorporat aquest divendres al Juvenil A.

JUVENIL A – FC BARCELONA

Competició: Jornada 4 de la Divisió d’Honor (Grup III).
Horari: dissabte 24 de setembre, a les 18:15h.
Estadi: Narcís Sala.
Seguiment: @uesantandreu

Fotografia: Instant del partit de la setmana passada a Sabadell. | Severino Fernández

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS