Inici de pretemporada amb molt bon peu (0-7)

El juvenil-cadet va superar per un contundent 0-7 a l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía el passat diumenge. Les noies de Yannick Llauge van iniciar amb bon peu la seva pretemporada. Abans del minut 10 de partit, Nadia Sánchez i Marta Visa ja havien posat el 0-2 al marcador mostrant així la clara superioritat de les quadribarrades. Un altre cop les mateixes protagonistes ampliaven distàncies abans del descans on l’equip va arribar amb un contundent 0-5.

La segona part la dinàmica del partit no va canviar. Hi va haver un petit descens de la intensitat per part dels dos equips degut a les altes temperatures. Yannick va efectuar canvis per tan de sumar minuts a les cames de les seves jugadores i Júlia Poquet en el transcurs del minut 65 posava el 0-6. Laia Parera va tancar el marcador quan encara restaven deu minuts de partit i va segellar el definitiu 0-7.

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017