Inici de pretemporada amb molt bon peu (0-7)

El juvenil-cadet va superar per un contundent 0-7 a l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía el passat diumenge. Les noies de Yannick Llauge van iniciar amb bon peu la seva pretemporada. Abans del minut 10 de partit, Nadia Sánchez i Marta Visa ja havien posat el 0-2 al marcador mostrant així la clara superioritat de les quadribarrades. Un altre cop les mateixes protagonistes ampliaven distàncies abans del descans on l’equip va arribar amb un contundent 0-5.

La segona part la dinàmica del partit no va canviar. Hi va haver un petit descens de la intensitat per part dels dos equips degut a les altes temperatures. Yannick va efectuar canvis per tan de sumar minuts a les cames de les seves jugadores i Júlia Poquet en el transcurs del minut 65 posava el 0-6. Laia Parera va tancar el marcador quan encara restaven deu minuts de partit i va segellar el definitiu 0-7.

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018