El Juvenil A afronta el primer desplaçament de la temporada a Mallorca amb la intenció d’aconseguir la primera victòria i sumar els tres punts a Manacor. Aquest dissabte (18:30h) l’equip de Josep Vicenç intentarà refer-se de l’empat amb regust agredolç de la primera jornada al Narcís Sala.

El Sant Andreu desembarcarà dissabte al matí a Mallorca en busca de tres punts que donin un impuls a l’equip. Un tresor preuat després de sumar un primer punt la setmana passada. El Juvenil A vol més i sumar la primera victòria de curs a Manacor, un rival que va perdre el seu primer encontre per 3 a 1 a Sabadell i que tindrà la necessitat de sumar els primers punts a casa.

L’entrenador del Juvenil A, Josep Vicenç, ha destacat que el Manacor “és un equip jove, fort i rocós a casa, amb qualitat i extrems ràpids que ens poden generar perill”. Vicenç també ha destacat que “tenen un entrenador amb molta experiència i preparat” i ha afirmat que “som prudents perquè l’any passat vam fer un punt de quinze a les illes, però serem valents“.

Vicenç recupera Sergi Almirall, Sergi Martínez i Edu Ferrer, que ja han complert amb el partit de sanció que arrossegaven. Per contra, Aitor Vives, Gerard Angerri i Àlex Soto seran baixa per lesió.

CD MANACOR – JUVENIL A

Competició: J2 Divisió d’Honor (Grup III).
Horari: dissabte 10 de setembre, a les 18:30h.
Estadi: Na Capellera

Fotografia: La setmana passada es van escapar dos punts en un partit molt disputat. | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS