Marcar i guanyar, els reptes a domicili

El Sant Andreu viatja aquest diumenge a Palamós per enfrontar-se al degà del futbol català (17h). El repte dels quadribarrats és sumar els primers punts lluny del Narcís Sala aquesta temporada i marcar, cosa que no han aconseguit en els dos desplaçaments a Cerdanyola i Terrassa.

Els aires de l’Empordà podrien ser més favorables al Sant Andreu que no pas els del Vallès per intentar aconseguir la primera victòria a domicili. L’estadi del Palamós és de gespa natural, un terreny de joc en què l’equip de Mikel Azparren haurà d’adaptar-se. El repte és ampliar la ratxa a tres victòries i sumar uns punts que podrien deixar els andreuencs entre els quatre primers classificats.

Dues victòries consecutives al Narcís Sala han impulsat els quadribarrats, que han demostrat ser un conjunt fiable a casa però que ha d’importar el joc i la competitivitat a domicili. Per la seva banda, els palamosins també són forts a casa, on han guanyat els seus dos partits: 2 a 1 davant el Montañesa i 4 a 1 contra el Pobla de Mafumet. La setmana passada, però, van caure per un contundent 4 a 0 a Terrassa.

Aquesta derrota converteix el Palamós en un rival que voldrà treure’s l’espina davant la seva afició. Els empordanesos són cinquens amb deu punts, un més que el Sant Andreu, que ocupa la setena posició.

PRECEDENTS

El Palamós ha rebut set vegades al Sant Andreu, amb un balanç de tres victòries per cada equip i un empat, que es va produir precisament la temporada passada (0-0). Al Narcís Sala el resultat final va ser d’empat a un gol, després que es suspengués l’encontre per decisió arbitral i s’haguessin de jugar els cinc darrers minuts setmanes després. En total, cinc victòries pels empordanesos, tres empats i sis pels andreuencs.

ALTES I BAIXES

Lúnica baixa del Sant Andreu és Alberto Carroza, que continua recuperant-se de la seva lesió. Aquesta setmana Àlex Makaay ha rebut l’alta mèdica i podria tenir els primers minuts en lliga si entra a la convocatòria. Per la seva banda, el Palamós tindrà la baixa per lesió d’Àlex Dévia i la d’Ignasi Pastor, que ha decidit penjar les botes perquè no podia compaginar el futbol amb la vida laboral.

Entrades a 5 euros

Recordem que els socis de la UE Sant Andreu que es desplacin a Palamós podran accedir a l’estadi a un preu reduït, atès a l’acord entre ambdós clubs.

PALAMÓS CF – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 6 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 25 de setembre, a les 17h.
Estadi: Nou Estadi Municipal de Palamós.
Arbitratge: Juan Manuel Martin Varas (del. Baix Llobregat), assistit per Javier Fernández Ruiz (Baix Llobregat) i Óscar Cubero Vidal (Baix Llobregat).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinitat Vella i Ràdio Palamós.

Fotografia: L’objectiu dels quadribarrats és sumar fora de casa. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS