El Juvenil A ha encaixat la primera derrota de la temporada davant el FC Barcelona malgrat completar un gran partit. Seydou Kiendrebeogo ha avançat els andreuencs al primer temps, però Lee i Mboula han capgirat el marcador a la segona meitat. El partit s’ha ennegrit amb l’expulsió de David Gómez al final per una entrada sobre Lee quan els quadribarrats buscaven el gol de l’empat.

Els aficionats que han anat a veure l’encontre entre el Juvenil A i el Barça marxaven satisfets del Narcís Sala malgrat la derrota de l’equip de Josep Vicenç Mestre. Orgull és la paraula que defineix el que han sentit els andreuencs avui sobre l’actuació del Juvenil A, que ha plantat cara i ha posat contra les cordes el conjunt blaugrana.

La banca ha saltat al minut 13, quan Seydou Kiendrebeogo ha rebut una passada a l’interior de l’àrea i ha superat el porter del Barça amb un toc subtil. Pocs minuts després, Dani Homet no ha encertat en connectar una centrada de falta que ha sortit fora. Els blaugrana s’han vist sorpresos, però no s’han posat nerviosos i han continuat movent la pilota davant la solidesa del Sant Andreu, que no ha concedit ocasions en tot el primer temps. Joan Fernández només ha intervingut per blocar dues rematades de Collado.

El Narcís Sala ha viscut un duel igualat. | Severino Fernández
El Narcís Sala ha viscut un duel igualat. | Severino Fernández

A la segona meitat, el Barça ha trobat més espais i ha generat més perill. Fernández ha aturat un xut de Mochu i Mboula ha enviat un tir al travesser (56′). Aleshores, en cinc minuts, els blaugrana han capgirat el marcador. Lee ha empatat amb un xut elegant després d’una combinació a l’esquerra entre Cucurella i Mboula (63′) i el mateix Mboula ha completat la remuntada amb un xut pel primer pal (58′) després de rebre una centrada des de la dreta.

El Juvenil A no ha perdut la cara a l’encontre i ha tancat el Barça al seu camp a la recta final. Els andreuencs han tingut l’empat a la sortida d’un córner, però la rematada l’ha rebutjat el porter visitant. Al darrer minut, amb l’ambient escalfat, David Gómez ha vist la vermella després d’una entrada lletja sobre Lee que ha provocat discussions i enganxades entre els jugadors, un final negatiu després d’un partit seriós i ben jugat pels quadribarrats.

Així doncs, el Juvenil A perd el primer partit de la Divisió d’Honor i queda amb set punts. La setmana vinent toca visitar l’altre ‘coco’ de la categoria, el RCD Espanyol.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Espigol (Fabregat, 78’), Gómez, Almirall, Megía, Ortega (Vives, 83’), Martínez, Ferrer, Kiendrebeogo (Latorre, 68’), Montejo (Reñé, 64’) i Homet.

FC Barcelona (2): Josep, Morer, Èric, Migueza, Cucurella, Tur, Mboula (Dani, 78’), Collado (David, 86’), Monchu, Pérez i Lee.

Gols: 1-0 Kiendrebeogo (13’), 1-1 Lee (58’), 1-2 Mboula (63’).

Àrbitre: Sr. Albelda Bárcena. Ha amonestat Homet (33’), Almirall (75′) pels locals i Mingueza (53’) i Pérez (75′) pels visitants. Ha expulsat David Gómez amb vermella directa (89′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 4 de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografies: Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS