Terrassa – Sant Andreu, prova de nivell

El Sant Andreu visita aquest diumenge l’estadi Olímpic de Terrassa (19h) per batre’s amb el conjunt egarenc, un dels que s’ha reforçat més aquest estiu. Els quadribarrats afronten amb optimisme un partit d’altura després de la victòria in extremis davant el Montañesa. Guerrero podria tornar a jugar i Carroza és baixa per lesió.

El duel a l’Olímpic de Terrassa entre dos equips que han canviat molt aquest estiu servirà per calibrar on és cadascú. Els locals estan invictes després de dues jornades, amb un empat a dos gols a Nou Barris i una victòria per la mínima la setmana passada contra el Castelldefels. El Sant Andreu arriba amb la moral alta després de la remuntada contra el Montañesa i intentarà sumar els tres punts en una plaça difícil.

Una victòria donaria ales als andreuencs, que després tenen dos partits consecutius al Narcís Sala davant el Castelldefels i el Granollers. Tanmateix, el Terrassa FC serà un rival exigent que vol afincar-se a la zona alta en aquest inici del campionat, però el Sant Andreu no vol perdre de vista els líders de Tercera.

Precedents

La temporada passada el Terrassa va derrotar el Sant Andreu a l’Olímpic per 2 a 1. De la Torre i Adri van anotar pels locals i només Melo va poder escurçar distàncies. A la segona volta, victòria per 3 a 1 al Narcís Sala amb remuntada inclosa. Boniquet va marcar aviat pel Terrassa, però Xavi Jiménez, Noguera i Gissi van donar la victòria al Sant Andreu. En total, el balanç és de 48 victòries, 29 empats i 49 derrotes.

Altes i baixes

Després de moltes setmanes, Dani Guerrero ja té l’alta mèdica i podria entrar a la convocatòria i tenir minuts en aquest partit. També podrà jugar Ton Alcover, que ja ha complert amb la sanció que arrossegava de la temporada passada. Per contra, Azparren no podrà comptar amb Àlex Makaay, que es recupera d’un trencament de fibres, ni Alberto Carroza, que té un esquinç lateral intern al genoll i podria perdre’s algunes jornades en funció de com evolucioni.

El Terrassa té les baixes confirmades per lesió de Joan Grasa i Marc Vilajosana.

Entrades a preu reduït

D’acord a un pacte entre els dos clubs, els socis de la UE Sant Andreu podran accedir a l’Olímpic de Terrassa amb entrades a preu reduït (5 euros). L’accés serà pel gol sud de l’estadi.

TERRASSA FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 3 de la Tercera Divisió (Grup V).
Horari: diumenge 4 de setembre, a les 19h.
Estadi: Olímpic de Terrassa.
Arbitratge: Gerard Castellet Julià (del. Penedès-Garraf), assistit per Àlex Jiménez Narciso (Penedès-Garraf) i Ricard Vidal Clermont (Granollers).
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinitat Vella (91.6 FM i per Internet).

Fotografia: David López, en una acció la darrera jornada. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS