Tornem-hi que no ha estat res

El primer equip visita demà el Sant Gabriel B (19:30h)

No hi ha temps per lamentacions. El primer equip del Sant Andreu visitarà demà (19:30h) al CE Sant Gabriel B amb l’objectiu de refer-se de la primera derrota patida la setmana passada contra l’AEM ‘B’. El conjunt d’Aida Garcia ha treballat a consciencia aquest partit sabent que no podrà comptar amb Aranzazu, expulsada al darrer minut de partit en la jornada inaugural. És per això que des del cos tècnic s’han vist obligades a reforçar-se amb les porteres del juvenil, Anna Sportiello i Ainara Navas. A la baixa coneguda d’Aranzazu per expulsió, s’hi sumen les de Núria Lorenzo i Núria Vila, que segueixen recuperant-se de les seves lesions, i també la d’Andrea Agudo. Tot i aquest darrer contratemps, el cos tècnic podrà comptar amb Sala i Börgstrom, recuperades ambdues de les seves molèsties.

Darrer test pel juvenil cadet diumenge a les 14:30

Per la seva banda, el juvenil cadet tindrà diumenge (14:30h) al Narcís Sala la seva darrera prova de pretemporada abans d’iniciar la lliga contra el FC Levante Las Planas. El rival serà el CE Sabadell, de la mateixa categoria. Yannick Llaugé confessava que encara queda molt marge de millora: “és millor trobar el que ens manca en aquests moments per poder seguir millorant amb el pas de la temporada”, confessava.

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS