Tornen amb el botí (1-2)

El Juvenil A torna de Mallorca amb els tres punts després de remuntar un partit en què el Manacor va avançar-se aprofitant un penal rebutjat per Àlex Luque. Un doblet de Dani Homet, que va anotar abans del descans i a cinc minuts del final, va donar la victòria a l’equip de Josep Vicenç.

Els andreuencs viatjaven a Manacor després de sumar un punt a la primera jornada i amb l’objectiu de tornar amb el botí de l’illa. I ho van aconseguir després d’un partit en què el Juvenil A va ser superior al Manacor. Tot i això, els locals van colpejar primer. Luque va aturar un penal a Iván, però el jugador local va caçar l’esfèrica rebutjada per posar l’1 a 0.

El Sant Andreu havia de remar a contracorrent, però aviat va trobar el gol de l’empat. Només set minuts després, Dani Homet reestablia les taules al marcador. A la represa, el Juvenil A va continuar atacant la porteria del Manacor buscant el gol de la victòria, que es va fer esperar. En una jugada plena de rebots dins l’àrea, novament Homet va engaltar un xut per remuntar el partit a només cinc minuts del final de l’encontre.

El Juvenil A va suar de valent per aconseguir tres punts merescuts. | Severino Fernández
El Juvenil A va suar de valent per aconseguir tres punts merescuts. | Severino Fernández

Amb la victòria sumada a les illes, el Juvenil A es col·loca provisionalment en la quarta posició de la Divisió d’Honor amb quatre punts. La setmana vinent nova jornada fora de casa, en aquest cas a Sabadell.

Fotografies: Severino Fernández

FITXA TÈCNICA

CD Manacor (1): Jaume, Carles, Lucas, Pedro (Micu, 85′), Jeroni, Chamba, Climent, Marcos, Iván (Moha, 67′), Sorell i Llull (Pau, 86′).

Juvenil A (2): Luque, Espigol (Kiendrebeogo, 71′), Fabregat, David Gómez, Almirall, Ortega, Montejo (Megía, 73′), Sergi Martínez, Edu Ferrer (Reñe, 87′), Delgado (Kamal, 46′) i Homet.

Gols: 1-0 Iván (34′), 1-1 Homet (41′), 1-2 Homet (85′).

Àrbitre: Sr. Verder Vergera (col·legi balear). Ha amonestat Jaume (33′) pels locals i Joan Fernández (13′) i Fabregat (65′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 2 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Na Capellera.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS