Trepitgen fort (7-1)

El primer equip va superar amb nota el partit contra la PBB La Roca

Amb una contundència que va rondar gairebé l’excel·lència el passat dissabte el primer equip va superar per 7-1 a la PBB La Roca, que compartirà categoria amb el nostre primer equip. Tania Moyano amb quatre gols, va ser la jugadora quadribarrada més destacada d’un partit que només va tenir un clar dominador sobre la gespa, la Unió Esportiva Sant Andreu.

Va ser Natalia qui en el minut 16 de partit i aprofitant un refús superava la portera visitant. Poc després, Tania feia el primer del seu compte particular en acabar amb una preciosa vaselina una jugada individual. Amb el 2-0 es va arribar al descans i a la segona part el joc del Sant Andreu es va veure reforçat amb l’efectivitat a cara porta.  Adri feia el 3-0 i a partir d’aquí, Tania aconseguiria tres gols consecutius en qüestió  de quatre minuts. Agudo posaria el darrer gol per les locals amb una rematada de cap i La Roca, en el temps afegit, tancaria el marcador amb el 7-1.

 

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018