Vota per l’Andreuenc del Mes!

La UE Sant Andreu engega un sorteig mensual perquè els seus socis i aficionats votin per l’MVP andreuenc de cada mes. Aquest setembre engloba tant els partits de pretemporada com els de Copa Catalunya i les primeres sis jornades de Lliga.

Doble premi

El guanyador de sorteig s’emportarà la samarreta quadribarrada signada pel jugador escollit. A més, podrà fer-se una fotografia amb l’onze inicial de la UE Sant Andreu abans de començar el pròxim partit al Narcís Sala aquest dissabte a les 20h.

Com hi participo?

Molt fàcil! Has de fer un comentari a Twitter etiquetant el compte oficial del Club (@uesantandreu) i, MOLT IMPORTANT, posar el nom del jugador amb l’etiqueta #MVPandreuenc. A tall d’exemple: “L’#MVPandreuenc ha estat X jugador per X motiu“. També es pot optar per participar via Facebook deixant un comentari en aquesta notícia.

En el cas que algú NO tingui Twitter ni Facebook

Fes-te’n un i segueix tota la actualitat de la UE Sant Andreu! Però com que no volem que ningú es quedi fora, hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a premsa@uesantandreu.cat.

Termini

El termini per participar en aquesta votació conclou aquest divendres 30 de setembre a les 15:00h. A cada participant se li assignarà un número i es durà a terme un sorteig aleatori. Durant el divendres anunciarem el guanyador i ens hi posarem en contacte. En el cas que no contesti abans de divendres al vespre, es farà un nou sorteig, i així successivament.

Algun dubte?

Podeu consultar-nos qualsevol dubte pels canals de comunicació habituals del Club.

Molta sort a tothom!

Fotografia: Jordi Cochran

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS