Vota per l’Andreuenc del Mes!

La UE Sant Andreu engega un sorteig mensual perquè els seus socis i aficionats votin per l’MVP andreuenc de cada mes. Aquest setembre engloba tant els partits de pretemporada com els de Copa Catalunya i les primeres sis jornades de Lliga.

Doble premi

El guanyador de sorteig s’emportarà la samarreta quadribarrada signada pel jugador escollit. A més, podrà fer-se una fotografia amb l’onze inicial de la UE Sant Andreu abans de començar el pròxim partit al Narcís Sala aquest dissabte a les 20h.

Com hi participo?

Molt fàcil! Has de fer un comentari a Twitter etiquetant el compte oficial del Club (@uesantandreu) i, MOLT IMPORTANT, posar el nom del jugador amb l’etiqueta #MVPandreuenc. A tall d’exemple: “L’#MVPandreuenc ha estat X jugador per X motiu“. També es pot optar per participar via Facebook deixant un comentari en aquesta notícia.

En el cas que algú NO tingui Twitter ni Facebook

Fes-te’n un i segueix tota la actualitat de la UE Sant Andreu! Però com que no volem que ningú es quedi fora, hi ha l’opció d’enviar un correu electrònic a premsa@uesantandreu.cat.

Termini

El termini per participar en aquesta votació conclou aquest divendres 30 de setembre a les 15:00h. A cada participant se li assignarà un número i es durà a terme un sorteig aleatori. Durant el divendres anunciarem el guanyador i ens hi posarem en contacte. En el cas que no contesti abans de divendres al vespre, es farà un nou sorteig, i així successivament.

Algun dubte?

Podeu consultar-nos qualsevol dubte pels canals de comunicació habituals del Club.

Molta sort a tothom!

Fotografia: Jordi Cochran

Més en

Prèvia: Sant Gabriel ‘B’ – Sant Andreu

Premsa16 de desembre de 2017

Torrons sent segons?

Premsa16 de desembre de 2017

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017