A la tercera ha de ser la vençuda

El Sant Andreu en busca de la primera victòria

Aquesta tarda el primer equip quadribarrat buscarà la seva primera victòria de la temporada a Vilafranca del Penedès. L’equip d’Aida Garcia visitarà un nouvingut a la categoria, l’Altètic Vilafranca, que ha començat fort sumant quatre punts dels sis disputat fins ara. De fet, és un equip que, sempre que marca, puntua. El partit es disputarà a l’Estadi muncipal de Vilafranca del Penedès a partir de les 17:00h.

L’entrenadora quadribarrada encara no pot comptar amb tota la plantilla. Núria Lorenzo, Gemma i Garrido encara es troben recuperant-se de les seves lesions. Qui sí que torna a la convocatòria és Aranzazu un cop complert el partit de sanció.

Després d’haver sumat només un punt dels sis disputats fins ara, l’UE Sant Andreu té el repte d’aconseguir per primer cop a la temporada tres punts que les situarien a la zona alta de la classificació. Amb tot, l’equip d’Aida Garcia de mica en mica va agafant el ritme de competició, demostrant sobre la gespa que són un equip que lluiten fins al final.

ATLÈTIC VILAFRANCA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 3 de Preferent
Horari: Diumenge 2 d’octubre, a les 17h
Estadi: Estadi Municipal de Vilafranca del Penedès

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS