Acabar amb bon regust de boca

El Juvenil A rep aquest dissabte el Girona FC (18:15h) al Narcís Sala. L’equip de Josep Vicenç Mestre intentarà tancar aquesta setmana de nou punts amb una primera victòria a casa que deixi un bon regust de boca als andreuencs després de l’empat d’aquest dimecres al camp del San Francisco.

L’equip andreuenc vol guanyar el primer encontre al Narcís Sala per guanyar tranquil·litat a la classificació i brindar els tres punts a l’afició, que un cop més recolzarà el Juvenil A. L’empat davant el San Francisco va trencar una mala ratxa de tres derrotes consecutives i ara cal vèncer el Girona FC per consolidar el canvi de dinàmica.

L’entrenador del Juvenil A, Josep Vicenç Mestre, adverteix de la dificultat de rival: “el Girona és un equip amb jugadors de qualitat i amb bon tracte per la pilota, serà difícil que els la prenguem però ho intentarem”. Mestre admet que el Juvenil A té un “repte mental” després de quatre jornades sense aconseguir la victòria.

“Ens enfrontem a l’equip menys golejat de la categoria, serà un os i tindrem dificultats per generar ocasions de gol”, augura l’entrenador andreuenc, que confia en la fortalesa de l’equip i en convertir les oportunitats que tingui el Juvenil A per guanyar el partit i fer bo el punt aconseguit al camp del San Francisco.

Per primera vegada aquesta temporada, el Juvenil A podrà comptar amb tota la plantilla per afrontar aquest duel de la vuitena jornada de la Divisió d’Honor.

JUVENIL A – GIRONA FC

Competició: Jornada 8 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 15 d’octubre, a les 18:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS