Amb el cap ben alt (2-1)

El Juvenil A ha perdut a domicili davant el RCD Espanyol al darrer minut del partit i mostrant una bona imatge una jornada més. Els blanc-i-blaus s’han avançat mitjançant Jordan, però l’equip de Josep Vicenç Mestre ha plantat cara i Montejo ha empatat des del punt de penal. Un gol de Víctor a l’últim minut ha decantat l’encontre.

Una setmana més, el Juvenil A ha demostrat que serà un equip difícil de batre aquesta temporada. L’Espanyol ha hagut de suar de valent per vèncer la resistència dels andreuencs, que competeixen contra qualsevol equip.

Els locals s’han avançat en la primera oportunitat clara, quan Luque ha desviat un xut potent de Pedrosa i Jordan ha recollit el rebuig per obrir el marcador (8′). El Juvenil A ha resistit l’empenta de l’Espanyol i ha forçat un penal per mans que Montejo ha transformat als vint minuts.

A la segona part, novament Jordan ha tingut una ocasió clara en rematar una pilota al pal. Els de Josep Vicenç Mestre plantaven cara i Luque evitava que un xut de Brugué des de dins l’àrea  acabés entre les xarxes. El mur quadribarrat ha resistit fins el temps afegit, quan Víctor ha connectat una rematada per donar la victòria als periquitos.

Així doncs, el Juvenil A continua amb set punts a la Divisió d’Honor després de cinc jornades, això sí, havent jugat contra els dos favorits al títol i haver estat a punt d’esgarrapar-los punts oferint una gran imatge.

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol (2): Edu Frías, Victor, Pedrosa (Pol Hernández, 84′), Reina (Saúl, 72′), Gaixas, Pol Lozano, Jordan, Martí Soler, Gilbert (Fode, 63′), Bermejo (Brugué, 30′) i Iván Gil.

Juvenil A (1): Luque, Figueroa (Aitor, 63′), Porqueras, Prado, Almirall, Ortega, Montejo, Sergi Martínez, Homet, Ferrer (Montero, 77′) i Magatt (Kiendrebeogo, 52′).

Gols: 1-0 Jordan (8′), 1-1 Montejo p. (20′), 2-1 Víctor (89′).

Àrbitre: Sr. González Moreno, ha amonestat Soler (66′) pels locals i Kiendrebeogo (60′) i Montejo (72′) pels visitants. Ha expulsat Ortega per doble groga (79′ i 86′).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Fotografia: Severino Fernández

Resum de BTV

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017