Ara toca estrenar-se a casa

L’equip de Yannick Llaugé rep el Sabadell al Narcís Sala

Després de superar el Pontenc CE la darrera setmana, demà és torn d’estrenar-se a casa amb la visita del CE Sabadell. El juvenil cadet rebrà les arlequinades a les 16:15h, amb qui ja van disputar un amistós de pretemporada que va acabar amb derrota quadribarrada. Les sabadellenques no han començat del tot bé la lliga, i és que encara no ha aconseguit ni puntuar ni marcar cap gol a favor mentre que el Sant Andreu ja porta 3 punts dels 6 disputats fins al moment. Yannick no podrà comptar amb Paula Bellido que encara arrossega dolor degut a una forta contusió patida contra el FC Levante Las Palanas.

UE SANT ANDREU – CE SABADELL

Competició: Jornada 03 de Primera Divisió
Horari: diumenge 16 d’octubre, a les 16:15h
Estadi: Municipal Narcís Sala

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Apunta’t al Campus d’Estiu per a porters!

Premsa22 de maig de 2017

Futbol Base: horaris 20 i 21 de maig

Premsa19 de maig de 2017

La UESA Bàsquet es juga la permanència

Premsa17 de maig de 2017

Futbol Base: resultats 13 i 14 de maig

Premsa17 de maig de 2017