Ara toca estrenar-se a casa

L’equip de Yannick Llaugé rep el Sabadell al Narcís Sala

Després de superar el Pontenc CE la darrera setmana, demà és torn d’estrenar-se a casa amb la visita del CE Sabadell. El juvenil cadet rebrà les arlequinades a les 16:15h, amb qui ja van disputar un amistós de pretemporada que va acabar amb derrota quadribarrada. Les sabadellenques no han començat del tot bé la lliga, i és que encara no ha aconseguit ni puntuar ni marcar cap gol a favor mentre que el Sant Andreu ja porta 3 punts dels 6 disputats fins al moment. Yannick no podrà comptar amb Paula Bellido que encara arrossega dolor degut a una forta contusió patida contra el FC Levante Las Palanas.

UE SANT ANDREU – CE SABADELL

Competició: Jornada 03 de Primera Divisió
Horari: diumenge 16 d’octubre, a les 16:15h
Estadi: Municipal Narcís Sala

Foto: Pedro Salado – UE Sant Andreu

Més en

Futbol Base: resultats 25 i 26 de març

Premsa28 de març de 2017

Objectiu a la vista (0-0)

Premsa28 de març de 2017

Vols formar part del Sant Andreu virtual?

Premsa27 de març de 2017

Per la via ràpida (2-0)

Premsa27 de març de 2017