Comença la lliga pel juvenil cadet

L’equip debuta a la categoria rebent el FC Levante Las Planas

El temps per competir ha arribat. L’equip de Yannick Llaugé rebrà aquest diumenge a les 12:00 al Narcís Sala al FC Levante las Planas per debutar a la màxima categoria. Amb la satisfacció d’haver pogut començar a treballar amb tot el grup i de començar a introduir la idea de joc, l’entrenador quadribarrat augura una temporada entretinguda amb l’objectiu final de la permanència.

La pretemporada acaba amb un balanç de 17 gols a favor i 7 en contra durant la pretemporada, repartits en quatre victòries andreuenques i dues derrotes, contra el Fontsanta-Fatjó i el CE Sabadell, ambdós rivals aquesta temporada del nostre juvenil. Així, la pretemporada ha servit per poder acabar de conjuntar un equip del que repeteixen gairebé totes les integrants que van assolir l’històric ascens la darrera temporada. Serà dubte, fins a darrera hora la jugadora Ariadna Garriga per una sobrecàrrega a l’abductor.

Laia Parera, amb la Selecció Catalana

La base quadribarrada està d’enhorabona. El passat dimarts 27 de setembre la nostra defensa Laia Parera va formar part de l’onze inicial de la Selecció Catalana Sub16 enfrontant-se al CE Sabadell i superant-lo per un contundent 12-0. Laia Parera va disputar un total de 35 minuts defensant la samarreta catalana i va ser la única representant del nostre club.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS