Coronar el cim amb èxit

El Sant Andreu visita aquest diumenge (12h) el Municipal de Vilafranca del Penedès i es veurà les cares amb el segon classificat després de perdre davant el líder, el CF Peralada. Els andreuencs es troben en plena escalada, atès que acumulen molts minuts a les cames i la setmana vinent l’Olot, ara per ara tercer, arriba al Narcís Sala.

El Vilafranca és un dels conjunts més destacats d’aquesta temporada. L’equip penedesenc va caure a la primera jornada a La Verneda i des d’aleshores acumula vuit partits invicte, havent sumat set victòries i un empat. A casa, ple de quatre encontres guanyats. El repte pel Sant Andreu, per tant, és majúscul. L’equip de Mikel Azparren buscarà una victòria a domicili que ara per ara es resisteix.

Tot apunta a un partit atractiu i amb gols. El Sant Andreu, després de l’empat a La Jonquera i la derrota contra el Peralada, necessita tornar a guanyar per mantenir-se a la zona alta i no perdre pistonada en la lluita per les primeres places. Per la seva banda, el Vilafranca vol continuar la seva persecució de la primera plaça i enllaçar una altra victòria al seu estadi.

Ara bé, aquest encontre arriba en un moment en què els quadribarrats disputaran el cinquè partit en setze dies, un fet que podria ser un handicap. La missió andreuenca és coronar el cim d’aquesta escalada amb èxit, malgrat que el campionat és una cursa de fons.

Precedents

La temporada passada el Vilafranca es va imposar per 2 a 0 amb dues dianes a la recta final del partit, però a la segona volta el Sant Andreu va guanyar per 3 a 1. El precedent anterior és de la temporada 99/00, a Primera Catalana, amb victòria andreuenca al Municipal de Vilafranca del Penedès, i victòria vilafranquina al Narcís Sala.

Baixes

A la baixa de Carroza, en la recta final de la seva recuperació, es sumen la de Luismi, que ha haver d’abandonar el terreny de joc a la recta final de la primera meitat del partit d’aquest dimecres contra el CF Peralada, i la de Makaay, que té una sobrecàrrega.

FC VILAFRANCA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 10 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 16 d’octubre, a les 12h
Estadi: Municipal de Vilafranca del Penedès
Arbitratge: Vicente Alexandre Muñoz Vaquero (del. Vallès Occidental), assistit per Marc Prados Baciero (Vallès Occidental) i Guillem Mensa Moncunill (Anoia).
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove, Ràdio Vilafranca, BTV.

Fotografia: Santolalla en un instant del partit a Palamós. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS