Derrota contra el líder (2-3)

Les noies d’Aida Garcia van perdre 2-3 al Narcís Sala

El Sant Andreu va perdre aquest diumenge contra el líder de la categoria, el Fontsanta-Fatjó per un ajustat 2-3. Tot i que l’inici del partit va ser favorable al Sant Andreu, gràcies a un gol de Borgström quan només s’havien jugat 11 minuts de partit, l’equip d’Aida Garcia va veure com les visitants tornaven a igualar en el marcador, mitjançant Anna Rois. Després d’aquest empat quan corria el minut 18, el Sant Andreu buscava fer valer el factor camp però de nou Anna Rois en el minut 42 va donar avantatge a les de Cornellà. Adri, la davantera quadribarrada, estava encertada en enviar la pilota al fons de la xarxa abans que l’àrbitre xiulés el final dels primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, el Sant Andreu i el Fontsanta-Fatjó van mantenir un partit igualat en tots els aspectes que es va acabar decantant per les visitants quan Cristina va superar Aranzazu en el minut 67 de partit. Una mateixa Aranzazu que no va poder acabar el partit per lesió i va deixar les quadribarrades en inferioritat numèrica  fins al final del partit.

Aida Garcia: ”Hem batallat fins al final plantant cara al líder”

En acabar el partit, l’entrenadora andreuenca va fer la seva valoració del mateix ‘‘sabent que era un partit difícil, l’hem lluitat fins al final”.  Tot i la derrota, Garcia afirmava que ”estem molt orgulloses de les nostres jugadores per com han afrontat el partit d’avui” Amb tot, Aida Garcia també destacava la unió de l’equip durant totes les fases del partit ‘‘Les jugadores han estat de 10, han donat la cara i s’han recolzat les unes a les altres” afirmava.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Aranzazu, Andrea, Borgström, Agudo, Saladrich, Adri, Tània, Eule, Alba, Mariona, Maria.

CD Fontsanta Fatjó (3): Reiko, Sandra, Desiree, Carla, Laura, Patri, Rois, Cristina, Ruth, Jèssica, Adriana.

Gols: 1-0 Borgström (11′), Anna Rois 1-1 (18′), 2-1 Anna Rois, 42′), Adri 2-2 (44′), 2-3 Cristina (67′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS