Resultats de la UESA Bàsquet, 23/10

Sènior Masculí ‘B’: Escola Pia Sarrià ‘C’ 89-65 UE Sant Andreu

El partit va començar amb un gran encert de l’equip local, però amb esforç i intercanvis de triples dels jugadors andreuencs van conseguir anar-se’n al final del primer quart només 6 punts per sota (29-23). Al segon període, però, l’Escola Pia Sarrià C va aconseguir ampliar l’avantatge fins als 14 punts (52-38).

A la tornada del descans els percentatges d’encert van baixar molt, sobretot pels andreuencs, que encara que van pujar línies per intentar retallar la diferència només van ficar 11 punts per 18 dels locals que van trencar definitavament el partit amb un parcial de +21 al seu favor (70- 49). A l’últim temps hi va haver un empat a 10, els dos equips es van precipitar molt en els seus atacs i el marcador va tancar amb un 80-59.

Tot i aquesta derrota el Sénior B de la UE Sant Andreu seguirà lluitant i buscant la millora que els cal per competir i aconseguir victòries.

Sènior Femení: UE Sant Andreu 30-65 CBSAPS

Aquest diumenge el Femení de la UESA no va estar de sort en cap dels àmbits. Les noies jugaven a casa però no al pavelló on solen jugar habitualment (CEM Trinitat Vella), ja que el camp estava ocupat per activitats de l’Ajuntament. Així les noies van jugar al Centre Esportiu Municipal La Verneda, camp cedit per l’ASME (Associació Sant Martí Esport) al qual li donem els nostres agraïments.

El CBSAPS es un equip que acaba de baixar de Segona Catalana i va demostrat molta intensitat i tècnica. El partit va començar amb força igualtat entre els dos equips, les andreuenques van poder mantenir-se al mateix nivell fins a la meitat del primer quart, quan les del CBSAPS van pressionar a tota la pista i van deixar a les del Sant Andreu a 10 punts de diferència (6-10).

femeni-corro

Al segon període les noies de la UESA estaven ja bastant carregades de faltes i hi va haver rotacions a la banqueta per poder arribar al final del partit sense cap jugadora eliminada. Les noies van lluitar força bé aquest quart però van fallar moltes cistelles clares sota el cèrcol i la qualitat de joc de les rivals va fer que no es reflectís l’esforç de les andreuenques en el marcador (16-35).

A la segona meitat del partit el ritme de les noies del Sant Andreu va baixar a causa del desànim. Tot i tenir una pressió tota la pista durant tot l’encontre, les andreuenques van sortir prou bé d’aquesta defensa però van fallar molt en línies de passades i sobretot sota cistella. L’acumulació de faltes va afectar molt, 26 faltes en tot el partit vers 13 de les rivals. Les andreuenques només van llançar 2 tirs lliures en tot el partit.

Les noies del Femení tenen clar que han de millorar com a equip en conjunt i retocar certs punts on fallen. Són petites coses que s’han d’anar polint i on es començarà a notar en futurs partits. El proper diumenge 30 d’octubre les noies jugaran al camp del C.B. CIC B (c/ Jesús i Maria 1-25, Barcelona) a les 19:15h.

Fotografies: UESA Bàsquet

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS