El Sant Andreu ha perdut de forma dolorosa davant l’Olot al Narcís Sala. Un doblet de Dembo a l’inici de la segona meitat ha trencat un partit igualat, però Toro ha escurçat la diferència a dotze minuts del final. Quan els quadribarrats buscaven el gol de l’empat, Marc Mas ha sentenciat l’encontre.

Volen tres punts més del Narcís Sala. L’Olot s’ha adjudicat la victòria en un duel en què pràcticament tots els xuts a porteria han acabat en gol. La igualtat ha estat la tònica dominant del primer temps. Ambdós equips es pressionaven i s’obligaven a jugar en llarg, però tret d’una rematada anul·lada per fora de joc dels garrotxins no hi ha hagut ocasions clares de gol.

Tot i això, la defensa andreuenca ha estat atenta per interceptar les vies d’accés a l’àrea i Segovia ha intervingut per blocar un xut llunyà de Kike (22′) i per tallar una passada a l’espai de Sergio Álvarez per Dembo (24′). El mateix Álvarez ha tingut una opció en què ha xutat al lateral de la xarxa (28′).

Només començar el segon temps, David López s’ha hagut de retirar lesionat. La seva baixa s’ha sumat a la de Sekou, que no ha pogut participar per unes molèsties físiques. Aleshores l’Olot ha trencat la baralla amb dos gols de Dembo en set minuts. En el primer, el jugador garrotxí ha caçat una pilota morta dins l’àrea per afusellar la porteria (51′) i poc després ha controlat un rebuig de la seva pròpia defensa i ha creuat veloçment el camp per batre Segovia en l’u contra u (58′).

El bon gol de Toro no ha estat suficient per sumar.
El bon gol de Toro no ha estat suficient per sumar.

El Sant Andreu ha intentat reaccionar, però l’Olot s’ha defensat bé i amenaçava al contracop. Arjona ha enganxat una volea que ha sortit massa tova (74′) i s’ha retirat també amb molèsties. No estava tot dit i David Toro ha retallat la diferència després d’una gran paret amb José González que ha finalitzat amb un gran control i un xut creuat (78′).

Amb l’1 a 2 els de Mikel Azparren s’han abocat a la porteria de Ginnard i José González ha tingut l’empat a nou minuts del final, però el seu xut no ha trobat porteria. En aquesta ocasió el Sant Andreu no ha pogut anotar als darrers minuts i Marc Mas ha empès una centrada rasa per sentenciar l’encontre en temps afegit.

Tot i la derrota el Sant Andreu continua com a cinquè classificat amb 17 punts, ara a quatre del quart. La setmana vinent els quadribarrats visitaran el camp del Manlleu, que encara no ha guanyat cap partit i que ocupa la penúltima posició.

Fotografies: Judit Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero (Jalal, 70′), Jorge Muñoz, Alcover, Arjona (Méndez, 76′), David López (José González, 49′) i Toro.

UE Olot (3): Ginnard, Blázquez, José Martínez, Escudero, Micaló, Èric Vilanova, Héctor Simón, Kike (Roger, 62′), Dembo (Uri Santos, 70′), Marc Mas i Sergio Álvarez (Litus, 76′).

Gols: 0-1 Dembo (51′), 0-2 Dembo (58′), 1-2 Toro (78′), 1-3 Marc Mas (89′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Rico (del. Baix Llobregat), ha amonestat Alcover (32′), Jorge Muñoz (69′) i Santolalla (80′) pels locals i José Martínez (29′) i Uri Santos (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Francesc Marcos Pérez, soci número 27 de la UE Sant Andreu.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BTV

ALTRES RESULTATS

EC Granollers 1-2 FC Vilafranca

CF Montañesa 1-1 FC Ascó

CF Pobla Mafumet 1-1 FC Santfeliuenc

UE Castelldefels 2-2 UE Vilassar de Mar

Palamós CF 1-0 CF Peralada

Terrassa FC 4-1 AEC Manlleu

Cerdanyola del Vallès FC 0-0 CE Júpiter

UE Figueres 1-0 CE Europa

CE Sabadell FC ‘B’ 1-1 UE La Jonquera

CLASSIFICACIÓ (J11)

FCF.cat
FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS