Derrota dolorosa del Juvenil A (1-2)

El Juvenil A cau al Narcís Sala davant l’Atlètic Balears al darrer minut del partit. La falta d’efectivitat de cara a porteria va condemnar l’equip de Josep Vicenç Mestre, que a més va encaixar dos gols en les úniques ocasions visitants als últims minuts de cada part de l’encontre.

Tercera derrota consecutiva pel Juvenil A. Aquesta, especialment cruel i immerescuda després del bon partit que van jugar els andreuencs, clars dominadors. Josep Vicenç Mestre ja havia advertit que el partit contra l’Atlètic Balears era “trampa” i el conjunt mallorquí va obtenir el primer triomf de la temporada demostrant una efectivitat total.

Els autors dels gols visitants van ser Manu i Varón, el primer just abans del descans i el segon a l’últim minut de l’encontre. Pel Sant Andreu, Dani Homet havia empatat en recollir un penal rebutjat per Pau (54′). El Juvenil A va buscar la victòria en tot moment, però va pagar molt car la falta d’encert i la concreció dels contracops de l’Atlètic Balears.

La derrota deixa el Sant Andreu amb set punts a la zona mitja de la Divisió d’Honor. No hi ha temps per llepar-se les ferides perquè aquest dimecres el Juvenil A afronta la setena jornada contra el San Francisco, un altre rival directe per la permanència.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Espigol (Kiendrebeogo, 50′), Prado, Almirall, Megía (Fabregat, 60′), Martínez, Montejo, Ferrer, Vives (Kamal, 75′), Latorre i Homet.

CD Atlètic Balears (2): Pau, Raúl, Carlos, Tarrasa, Isaac, Varón, Manu (Olive, 72′), Cervera, Gómez (Mercadal, 89′), Mesa (Sandro, 70′) i Josef (Canals, 65′).

Goles: 0-1 Manu (44′), 1-1 Homet (54′), 1-2 Varón (89′).

Àrbitre: Congost Larrosa, ha amonestat Megía pels locals i Cervera (4′), Pau, Mesa, Varón, Gómez i Sandro pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

FotografiaSeverino Fernández

Més en

Prèvia Femení B

Premsa28 de febrer de 2020

Partit important contra un rival directe

Premsa28 de febrer de 2020

Estat de la infermeria

Premsa27 de febrer de 2020

Formularis de les proves del futbol base 20/21

admin27 de febrer de 2020