Derrota dolorosa del Juvenil A (1-2)

El Juvenil A cau al Narcís Sala davant l’Atlètic Balears al darrer minut del partit. La falta d’efectivitat de cara a porteria va condemnar l’equip de Josep Vicenç Mestre, que a més va encaixar dos gols en les úniques ocasions visitants als últims minuts de cada part de l’encontre.

Tercera derrota consecutiva pel Juvenil A. Aquesta, especialment cruel i immerescuda després del bon partit que van jugar els andreuencs, clars dominadors. Josep Vicenç Mestre ja havia advertit que el partit contra l’Atlètic Balears era “trampa” i el conjunt mallorquí va obtenir el primer triomf de la temporada demostrant una efectivitat total.

Els autors dels gols visitants van ser Manu i Varón, el primer just abans del descans i el segon a l’últim minut de l’encontre. Pel Sant Andreu, Dani Homet havia empatat en recollir un penal rebutjat per Pau (54′). El Juvenil A va buscar la victòria en tot moment, però va pagar molt car la falta d’encert i la concreció dels contracops de l’Atlètic Balears.

La derrota deixa el Sant Andreu amb set punts a la zona mitja de la Divisió d’Honor. No hi ha temps per llepar-se les ferides perquè aquest dimecres el Juvenil A afronta la setena jornada contra el San Francisco, un altre rival directe per la permanència.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Espigol (Kiendrebeogo, 50′), Prado, Almirall, Megía (Fabregat, 60′), Martínez, Montejo, Ferrer, Vives (Kamal, 75′), Latorre i Homet.

CD Atlètic Balears (2): Pau, Raúl, Carlos, Tarrasa, Isaac, Varón, Manu (Olive, 72′), Cervera, Gómez (Mercadal, 89′), Mesa (Sandro, 70′) i Josef (Canals, 65′).

Goles: 0-1 Manu (44′), 1-1 Homet (54′), 1-2 Varón (89′).

Àrbitre: Congost Larrosa, ha amonestat Megía pels locals i Cervera (4′), Pau, Mesa, Varón, Gómez i Sandro pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

FotografiaSeverino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS