El Juvenil A, a aixecar el vol

El Juvenil A andreuenc rep aquest dissabte (18:15h) l’Atlètic Balears al Narcís Sala amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de les dues darreres derrotes contra el Barça i l’Espanyol. Un cop superats aquestes jornades complicades, l’equip de Josep Vicenç Mestre reprèn el pols a la seva ‘lliga’ i vol convertir en punts les bones sensacions.

La competitivitat del Juvenil A és un fet. Malgrat les dues darreres derrotes contra els dos favorits al títol, els quadribarrats han estar molt aprop de sumar punts i van mostrar una gran imatge. Això cal plasmar-ho ara amb una victòria al Narcís Sala contra l’Atlètic Balears que recondueixi els resultats de l’equip i engegui una nova ratxa positiva.

L’entrenador del Juvenil A, Josep Vicenç Mestre, assegura que es tracta d’un “partit trampa” perquè la classificació i el calendari dels mallorquins “els obliga a guanyar o a sumar punts”. Pel tècnic andreuenc “cal plasmar la bona imatge de les últimes dues jornades en una victòria, és important començar bé perquè juguem tres jornades en una setmana” i promet que “anirem a l’atac”.

Les baixes per aquest partit són David Gómez, que compleix un segon partit de sanció, i Àlex Ortega, expulsat el darrer encontre. L’entrenador quadribarrat tampoc podrà comptar amb Pol Reñé per lesió.

JUVENIL A – CD ATLÈTIC BALEARS

Competició: Jornada 6 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 8 d’octubre, a les 18:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: El Juvenil A vol retrobar-se amb la victòria a casa. | Severino Fernández

Més en

La riba de l’Ebre és el rumb

Premsa11 d'octubre de 2018

Venda anticipada d’entrades pel partit de Copa contra el Calahorra

Premsa8 d'octubre de 2018

Empats del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa8 d'octubre de 2018

Triomf treballat del Sant Andreu (2-0)

Premsa7 d'octubre de 2018