El Juvenil A, a aixecar el vol

El Juvenil A andreuenc rep aquest dissabte (18:15h) l’Atlètic Balears al Narcís Sala amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de les dues darreres derrotes contra el Barça i l’Espanyol. Un cop superats aquestes jornades complicades, l’equip de Josep Vicenç Mestre reprèn el pols a la seva ‘lliga’ i vol convertir en punts les bones sensacions.

La competitivitat del Juvenil A és un fet. Malgrat les dues darreres derrotes contra els dos favorits al títol, els quadribarrats han estar molt aprop de sumar punts i van mostrar una gran imatge. Això cal plasmar-ho ara amb una victòria al Narcís Sala contra l’Atlètic Balears que recondueixi els resultats de l’equip i engegui una nova ratxa positiva.

L’entrenador del Juvenil A, Josep Vicenç Mestre, assegura que es tracta d’un “partit trampa” perquè la classificació i el calendari dels mallorquins “els obliga a guanyar o a sumar punts”. Pel tècnic andreuenc “cal plasmar la bona imatge de les últimes dues jornades en una victòria, és important començar bé perquè juguem tres jornades en una setmana” i promet que “anirem a l’atac”.

Les baixes per aquest partit són David Gómez, que compleix un segon partit de sanció, i Àlex Ortega, expulsat el darrer encontre. L’entrenador quadribarrat tampoc podrà comptar amb Pol Reñé per lesió.

JUVENIL A – CD ATLÈTIC BALEARS

Competició: Jornada 6 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 8 d’octubre, a les 18:15h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: El Juvenil A vol retrobar-se amb la victòria a casa. | Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS