El Juvenil A buscarà una victòria balsàmica

El Juvenil A torna a desplaçar-se a Mallorca aquest dimecres per visitar el CD San Francisco (17h). L’equip de Josep Vicenç Mestre vol sumar una victòria per trencar els resultats negatius de les darreres tres jornades i retornar al camí del triomf davant un rival invicte a casa.

Som-hi, que no ha estat res. El Juvenil A va perdre competint amb el Barça, va caure al darrer minut contra l’Espanyol i va estimbar-se injustament davant l’Atlètic Balears. Tres partits mostrant una gran imatge en què els andreuencs podrien haver sumat almenys quatre punts però que per qüestions d’atzar futbolístic no va poder ser. Ara toca passar pàgina i sumar una nova victòria que trenqui amb aquesta mala ratxa: “paciència i perseverança amb la nostra idea de futbol” és la recepta de Josep Vicenç Mestre.

El San Francisco és un rival directe que ara mateix té un punt menys que els quadribarrats i que acumula sis jornades sense guanyar. Tot i això, al seu estadi han derrotat el Cornellà i han empatat contra el Nàstic i la Unificación Bellvitge. “Serà un rival complicat, és un camp més petit que el Narcís Sala i això ens pot generar problemes”, ha advertit el tècnic andreuenc.

“És un equip de joves promeses, amb jugadors de molta qualitat”, ha comentat Mestre. L’entrenador del Juvenil A ha destacat que “espero un equip que intenti proposar joc, ho intenrarem contrarestar amb una pressió intensa i anar a l’atac perquè això és el que ens ha anat bé fins ara”, malgrat reconèixer que “el darrer partit no ens va sortir bé”.

El Juvenil A recupera David Gómez i Àlex Ortega després de complir les seves respectives sancions. A més, Pol Reñé podria arribar perquè està pràcticament recuperat de la lesió que el va deixar fora del darrer encontre.

CD SAN FRANCISCO – JUVENIL A

Competició: Jornada 7 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dimecres 12 d’octubre, a les 17h
Estadi: Son Bibiloni

Fotografia: Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS