El Juvenil A es vol consolidar a casa

El Juvenil A disputa l’onzena jornada de la Divisió d’Honor aquest dissabte (18h) a casa. El Real Zaragoza visita el Narcís Sala en un partit difícil pels andreuencs, que no obstant això volen aconseguir la victòria per consolidar la seva condició de local després de guanyar el Girona i, a més, treure’s el mal regust per la derrota a Mallorca.

Fer-se forts a casa. El Juvenil A torna a jugar al Narcís Sala i buscarà una victòria i tres punts contra un rival ara mateix directe com el Real Zaragoza, a dos punts dels andreuencs. El conjunt aragonès arriba també en un moment irregular havent guanyat un dels darrers sis partits, idèntica ratxa que l’equip quadribarrat, que es troba en una muntanya russa de resultats i pretén trobar una regularitat que s’està resistint.

L’entrenador andreuenc, Josep Vicenç Mestre, ha demanat una bona entrada al Narcís Sala: “és un partit molt important, necessitem l’afició per guanyar-los”. Del rival ha destacat que “és un equip molt gran i amb potencial ofensiu, sobretot amb dos extrems molt ràpids i un punta de qualitat, però presenten alguna esquerda a nivell defensiu“.

Aquesta debilitat és la que intentarà explotar el Juvenil A. Per Mestre és indispensable “tenir més la pilota que ells, ser un bloc molt sòlid i unit per evitar dividir-nos i ofegar-los entre línies“. Aquesta jornada es compleix un terç de campionat i marcarà les aspiracions de l’equip quadribarrat.

Per aquest partit el Juvenil A tindrà tota la plantilla disponible. A més, el nou davanter Xu Xu podria debutar a la línia d’atac.

JUVENIL A – REAL ZARAGOZA

Competició: Jornada 11 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III)
Horari: dissabte 29 d’octubre, 18h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Patri Bennassar (futbolbalear.com)

Més en

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa16 d'abril de 2018

Color a la graderia, grisor a la gespa (1-1)

Premsa15 d'abril de 2018

Un derbi que pot ser decisiu

Premsa13 d'abril de 2018

La Selecció Catalana sub-12 convoca l’andreuenc Leandro Ebang

Premsa13 d'abril de 2018