Ja saben guanyar al Narcís Sala (1-0)

L’equip de Josep Vicenç Vives va sumar la primera victòria com a local i va posar fi a una ratxa de quatre jornades sense guanyar. Un gol de Montejo a l’inici de la segona part va ser suficient per vèncer el Girona FC i retrobar-se amb una victòria que es resistia els darrers partits.

El Juvenil A torna a somriure. Després de tres derrotes injustes i un empat entre setmana, els andreuencs van acabar la setmana de la millor manera possible, amb una victòria que retorna confiança a l’equip i que permet afrontar aquesta setmana amb tranquil·litat. A més, és la primera victòria a casa després de l’empat de la primera jornada i dues derrotes.

L’únic gol del partit el va anotar Marc Montejo just a la represa, en culminar una bona combinació entre ell mateix i Aitor Vives, que va donar una gran assistència amb una passada per sobre de la defensa gironina. El conjunt quadribarrat no va patir excessivament en defensa davant un rival teòricament superior i va mantenir l’avantatge mínim fins al final.

Així doncs, el Juvenil A suma onze punts i es col·loca en setena posició a la Divisió d’Honor, una zona de confort que els andreuencs volen consolidar en els pròxims partits. El següent rival serà el Mallorca a domicili, en un horari encara per determinar.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Espígol, Prado, Almirall, Megía (Fabregat, 68’), Martínez, Montejo (Kamal, 89’), Ortega, Vives (Angerri, 85’), Kiendrebeogo i Latorre (Homet, 80’).

Girona FC (0): Roman, Guillem, Castelló, Blanes, Conill, Blai, Ignasi (Arenas, 60’), Torres (Crespo, 60’), Caetano (Genesca, 56’), Caballero i Rodrigo (Puig, 55’).

Gols: 1-0 Montejo (48’).

Àrbitre: Sr. Sánchez Trigo, ha amonestat Espígol, Megía, Homet, Kamal i Angerri pels locals i Castelló, Conill, Blai i Caetano pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández

Més en

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Premsa17 de setembre de 2018

Desconnexió mental (2-1)

Premsa16 de setembre de 2018