El Juvenil A segueix sumant (1-1)

El Juvenil A va sumar un punt en la visita del Real Zaragoza al Narcís Sala. Els aragonesos es van avançar just abans del descans amb un gol de falta de Marcen, però l’equip de Josep Vicenç Mestre va reaccionar a la segona part i Montejo va igualar l’encontre. La nota negativa, la lesió de Dani Homet al primer temps.

Punt positiu del Juvenil A davant el Real Zaragoza. Els andreuencs van treballar de valent per empatar un partit que s’havia complicat amb el gol de Marcen al límit del descans, un xut de falta que Joan Fernández va arribar a tocar amb la mala sort que la pilota va rebotar al pal i va acabar entre les xarxes de la porteria quadribarrada. El 0 a 1 va ser producte dels bons minuts del conjunt aragonès al primer temps, tot i que les ocasions van ser locals.

Homet va fregar el gol amb un xut creuat que va passar a pocs centímetres de la porteria (7′). Set minuts després, el davanter andreuenc va haver d’abandonar el terreny de joc per una lesió. Latorre va entrar al seu lloc i va tenir una oportunitat en controlar una passada llarga de Megía, però es va quedar sense angle i el porter visitant va tapar els espais. Abans del 0 a 1, Javi va engaltar un tir potent que va marxar per sobre del travesser.

El Juvenil A va reaccionar a la segona part i va fer-se amb el control del partit. Montejo va ser l’autor de l’empat a un després de controlar una passada de Sergi Martínez a l’esquena de la defensa aragonesa i afusellar Azón (64′). La igualada va trencar l’encontre a la recta final i el Sant Andreu va apropar-se al gol de la victòria amb una rematada alta de Seydou Kiendrebeogo (82′) i un xut d’Aitor Vives que va blocar el porter (85′).

Així doncs, el Juvenil A va sumar un punt positiu i es situa en novena posició a la Divisió d’Honor amb 12 punts. La setmana vinent els quadribarrats visiten el Santo Domingo, equip que ocupa l’avantpenúltima plaça de la classificació.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (1): Fernández, Espígol, Gómez, Fabregat, Megía (Almirall, 83′), Martínez, Ortega, Angerri (Ferrer, 54′), Vives, Kiendrebeogo i Homet (Latorre, 14′; Montejo, 54′).

Real Zaragoza (1): Azón, Antonio, Marcen, Ballarín (Albajara, 80′), Subias, Álvarez, Soro, Javi, Baselga, Nick i Arasa (Quique, 87′).

Gols: 0-1 Marcen (44′), 1-1 Montejo (64′).

Àrbitre: Sr. Fernández Morillo, va amonestar Vives pels locals i Azón pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Severino Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS