El Narcís Sala, l’arma contra el líder

El Sant Andreu rep aquest dimecres (12h) el líder de la Tercera Divisió. El Peralada arriba invicte al Narcís Sala, el fortí andreuenc on tots els equips han perdut aquesta temporada, exceptuant l’empat sense gols contra el Nàstic. L’equip de Mikel Azparren aspira a ser el primer que derrota el líder de Tercera.

Una ratxa de cinc partits sense perdre i quatre victòries a casa. Aquestes són les principals credencials d’un Sant Andreu en fase de creixement que aspira a grans objectius, però que per aconseguir-los ha de ser capaç de guanyar equips com el CF Peralada. Aquesta temporada els empordanesos es mantenen invictes i només van deixar escapar dos punts fa dues setmanes a Nou Barris.

El Peralada és líder amb una trajectòria gairebé immaculada: set victòries, un empat, 16 gols a favor i només 3 en contra. Una autèntica màquina de guanyar partits. Però estadísticament aviat arribarà la primera derrota de l’equip que dirigeix Arnau Sala, i aquest dimecres és un bon moment perquè el Sant Andreu ho aprofiti i sumi tres punts més al Narcís Sala.

Els quadribarrats van perdre la quarta posició de la classificació pel gol average general, un registre que cal millorar. Davant del Peralada serà vital mantenir la porteria a zero per segon partit consecutiu i tenir encert de cara a porteria. Els visitants arriben amb un dia de descans menys que els andreuencs, però no van tenir partit de Copa Catalunya la setmana passada.

Precedents

En els darrers anys hi ha vuit precedents entre ambdós equips, amb un balanç de tres victòries pel Sant Andreu, quatre pel Peralada i un empat a zero. Al Narcís Sala, una victòria quadribarrada (4-3), l’empat sense gols i dues victòries empordaneses (0-1 i 0-4). De fet, la golejada de la temporada passada cal sumar-li un contundent 3 a 0 favorable al Peralada a la segona volta.

Baixes

Carroza és l’única baixa que té l’equip de Mikel Azparren, que recupera Jordi Méndez després de complir un partit de sanció davant la UE La Jonquera. Per la seva banda, el Peralada no podrà comptar amb el sancionat Pablo Carbonell.

Presentació del futbol base

Abans de l’inici de l’encontre, a partir de les 10h, es durà a terme la presentació dels equips del futbol base de la UE Sant Andreu.

UE SANT ANDREU – CF PERALADA

Competició: Jornada 9 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: dimecres 12 d’octubre a les 12h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Gonzalo Romero Freixas (del. Tarragona), assistit per Pavel Fernández García (Tarragona) i Karim Mansouri (Tortosa).
Seguiment: @uesantandreu, BTV i Ràdio Trinitat Vella

Fotografia: Makaay en una acció del darrer partit a La Jonquera. | Falgués Foto&Vídeo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS