Empat i poc premi pel juvenil-cadet (2-2)

El juvenil-cadet va deixar escapar un 2-0 al marcador

El Sant Andreu va empatar a dos al Narcís Sala contra el CE Sabadell en la reedició del partit amistós disputat durant la pretemporada. L’encontre però, va ser totalment diferent del de la preparació. El Sabadell va renunciar al control de la pilota des del primer moment i el Sant Andreu va poder-se prendre el control de l’esfèric  tot i que el joc no va ser fluid. En el minut 30 de partit, Visa recuperava una pilota en sacada de porteria arlequinada i posava l’1-0 al marcador, resultat amb què es va arribar al descans.

La segona meitat va iniciar-se amb un Sabadell més desplegat sobre el terreny de joc que buscava l’empat amb xuts llunyans sense perill per Ainara. Les arlequinades van deixar espais que el Sant Andreu va aprofitar i de nou Visa, amb un potent xut, posava el 2-0 i semblava sentenciar el partit per a les andreuenques. En el minut 58 el Sabadell escurçava distàncies i posava el nerviosisme dins del cos de les quadribarrades que van veure com, quan faltaven cinc minuts per concloure el partit, Fàtima posava l’empat a dos definitiu.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Ainara, Raquel, Laia, Lucia, Júlia, Nadia, Marina, Visa, Luna i Eva.

CE Sabadell FC (2): Èrica, Maria, Clàudia, Bolivar, Fàtima, Cabeza, Paula, Laia, De La Cruz i Erin.

Gols: 1-0 Visa (30′), 2-0 Visa (52′), 2-1 Bolivar (58′), 2-2 Fàtima (75′).

Fotografia: Pedro Salado – UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS